Op zoek naar vacatures licht en geluid?

vacatures licht en geluid
 
Licht geluid vacatures Trovit.
Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van licht geluid. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email licht geluid.
Vacatures Stages WestSound-Light.
Wij zijn altijd opzoek naar gedreven, gemotiveerd, deskundig en vooral enthousiast personeel. Momenteel hebben we geen vacatures open staan. Mocht je toch graag een open sollicitatie willen doen, stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@westsound-light.com. Ben jij een echte rauwdauwer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij slaan graag jou gegevens op in ons freelance bestand, zodat wij jou kunnen benaderen om voor een van onze projecten werkzaam te kunnen zijn. Stuur je CV met bijhorende competenties bv. in het bezit van een heftruckcertificaat, vrachtwagen rijbewijs e.d. naar info@westsound-light.com en wij nemen contact met je op. West Sound Light staat bekend als een erkend leerbedrijf voor zowel MBO als HBO en WO studenten. Momenteel is de functie voor een stagiaire binnen ons bedrijf voorzien. Echter staan wij altijd open voor een informatief gesprek om te kijken naar de eventuele mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via info@westsound-light.com. Welkom op de website van West Sound Light. Wij hebben een groot assortiment aan licht en geluidsapparatuur waardoor voor elke toepassing een passende set te creëren is. Verhuur Licht en Geluid.
Geluid-vacatures oktober 2017 Indeed.com.
14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Wevelgem. Lees meer over werken bij Alpro. Wat we niet doen creëren en monteren van videocontent, licht en geluid. Je kan minstens een eerste werkervaring voorleggen in de audiovisuele sector.
Vacatures Grenswerk.
De werkzaamheden kunnen variëren van het helpen laden/lossen van instrumenten en versterkers, assistentie bij licht en/of geluid, tot het zelfstandig vervullen van de functie van lichtman/vrouw of monitorman/vrouw. Als je in het eetcafé werkt verzorg je zelfstandig alle geluids en/of lichttechniek.
Vacatures en stageplaatsen bij Smile Licht En Geluid Utrecht. Vacatures en stageplaatsen bij Smile Licht En Geluid Utrecht.
Locaties en partners. Op dit moment zijn er helaas geen vacatures bij Smile beschikbaar. Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur dan een e-mail met je cv naar Remko Vossen remko@smile-utrecht.nl Kopiëren. Stageplaatsen bij Smile. Doe je een opleiding in licht, geluid, video of evenemententechniek?
vacatures waar.
JH LICHT GELUID FORUM Het langstlopende forum over professioneel licht en geluid. Topic: vacatures waar. E-Mail deze Pagina. Abonneer je op dit Topic. 12-11-03, 2326: 1. Bekijk Forum Posts. Hoi wie kan mij vertellen waar je vacatures vind voor theatertechnici, ik ken dan wel de sites www.tin.nl en www.zichtlijnen.nl op theatertechnisch staat ook al niet veel.
Vacature oproepkracht licht/geluid part-time. Oproepkrachten Soundcheck Nederland.
Soundcheck Nederland en Elde college Schijndel. Johan van Geffen, Elde College Schijndel. Soundcheck Nederland is altijd opzoek naar oproepkrachten en freelancers. Heb je intresse om bij ons te komen werken neem dan contact op met.: Licht en/of geluidstechnicus. 5463 ED Veghel.
Licht Geluid Jobs, vacatures Renego.be.
1 3 van 3 vacatures. Adjunct diensthoofd Audio, Video, Licht, Special Effects bij Kunsthuis Opera Vlaanderen Ballet V. Evenementen van ons huis. Je geeft leiding aan een team van collega's' met verschillende specialisaties licht / geluid /video/special effects, en rapporteert aan het Diensthoofd AVLX.
Vacatures Bourgonje.
Jij zorgt ervoor dat elke Bourgonje productie op het beste geluid kan rekenen. Vanuit jouw ervaring met kleine én grote producties. Ervaren AV-technici m/v. Jij weet onze klanten de juiste techniek te bieden. Zowel door je ervaring op de werkvloer als door een stevige voorbereiding. Jij wil graag de praktijk leren kennen tijdens je midden of eindstage. Je hebt passie voor het licht en geluidsvak.
Frame_TOP. Frame_LEFT. Vacatures. Vacatures.
Ik ben in juni afgestudeerd als geluidstechnicus aan Syntra. Na een aangename ervaring als geluidsmedewerker op de Lokerse feesten en enkele keren een lokale band te hebben gemixt, ben ik op zoek om meer ervaring op te doen in de interessante wereld van geluid. 11 september 2012. Coverband Loepoes zoekt vaste geluidstechnieker voor zowel de eigen PA als externe PA's' te bedienen. 20 30 optredens per jaar. 5 september 2012. 0498-33 01 86. Ik ben net afgestudeerd aan geluidstechniek syntra en zoek naar een job in deze branche. Ik heb al jaren ervaring met productie en gitaar. 5 september 2012. 09-223 48 45. Gezocht geluidstechniekers om ervaring op te doen met volwaardige pa en bands, op vrijwillige basis. 5 september 2012. 0468-12 51 37. In mei afgestudeerd aan Muziekodroom te Hasselt als assistent licht en geluidstechnieken.
Bekijk onze vacatures Testo NV/SA.
Choose your Country. Rookgas en emissie. CO2, CO, licht, geluid. CO2, CO meettoestellen. Dataloggers en data monitoring. Frituurolie en pH. Druk en luchtsnelheid. Meettoestellen voor absolute druk. Pressure / gas leak detectors. Leak detectors for common refrigerants. Thermometers voor omgevingstemperatuur.

Contacteer ons