Zoeken naar licht verhuur

licht verhuur
 
BSS Verhuur van licht en geluid te Diepenbeek. Big Sound Systems.
Big Sound Systems. Verhuur en verkoop van licht en geluid. Bedrijfsfeesten en events. Big Sound Systems. Verhuur van licht en geluidsinstallaties. Van trouwfeest tot fuif, van sweet sixteen tot bedrijfsevent. Ook afhaling is mogelijk. Header knop labelBekijk: eerdere evenementen Bekijk eerdere evenementen.
verhuur verkoop licht geluid videomateriaal Euro Events.
Verhuur en verkoop van licht, geluid en videomateriaal. Euro Events heeft 20 jaar ervaring op het vlak van verhuur en verkoop van professioneel geluid, licht en videomateriaal. Euro Events Witte Gevelstraat, 2627 Schelle, Belgi Tel: 0486 430 414 BTW: BE 0790 055 694 euro.events@telenet.be.
Licht klank verhuurfirma regio Kortrijk THS Verhuur.
Gratis offerte contact. Verhuur van licht klank Kortrijk THS Verhuur Kenneth Soete 2017-07-21T1318120000.: Welkom bij THS verhuur. Als professionele licht en klank verhuurfirma leveren wij kwaliteit volgens elk budget. Het is dan ook de bedoeling om evenement per evenement op maat te voorzien van alle nodige klank en/of licht.
DDA Sound Light: Verhuur van licht en geluid, huur discobar, PA installaties en podium. Wij zijn actief te Limburg, Vlaams-brabant, Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor he
Van een klein privéfeest tot een grote fuif, van een bedrijfsevent tot een conferentie, van een podium tot een beursstand, van een jazzoptreden tot een metaloptreden, alles is mogelijk! wenst u losse apparatuur of een volledige set met of zonder technici te huren voor uw event? ALLES OVER VERHUUR.
LGR Licht Geluidstechniek Renckens Verhuur van professionele licht en geluidsapparatuur.
Front Page Slideshow. Licht Geluidstechniek Renckens. LGR is een verhuur en verkoopsfirma van licht en geluidsmateriaal. Met meer dan 25 jaar ervaring, goed onderhouden professioneel materiaal van de grootste merken en dynamische techniekers, proberen we elke job tot het beste te brengen.
Geluidsinstallatie lichtinstallatie huren.
Wat kan ons bedrijf u bieden? Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van onder meer beursstanden truss/rigging, professionele licht. Wij bieden u een totaaloplossing aan, van concept tot uitvoeringsfase, inclusief levering en plaatsing indien gewenst. Onze grootste troef: PERFECTE SERVICE 24/24 7/7. Onze professionele aanpak. THTS RENTING werkt enkel met professioneel materiaal dat continue wordt vernieuwd. Wij bieden onze diensten aan bedrijven, particulieren, scholen, verenigingen, DJs, kortom aan iedereen die van onze diensten wenst gebruik te maken. Uiteraard genieten onze vaste klanten van een korting en zijn er speciale prijzen voor lange termijn verhuur.
Geluidsinstallatie hurenVerhuur, licht en geluid, podium bij Axse.be.
Verhuur AV Controllers en kabels. Verhuur Beamer, projector huren. Verhuur DJ Equipment. Verhuur Geluidsinstallatie voor presentaties. Verhuur Meubilair decor. Zoeken naar: Zoeken Productcategorieën. audio versterker huren. CEE 32A/5P/400v Red. DJ Geluidsinstallatie voor Party huren. DJ Licht voor Party, feestverlichting huren.
TeXlab Klank, licht beeld verhuur en realisatie.
wij verhuren, creëren, bedienen alle audiovisuele materiaal. Reeds 7 jaar bieden wij u de grootste selectie in klank, licht en video aan in onze verhuur afdeling. Ook onze productionele mensen zitten niet stil en zorgen voor zorgeloze events, beurzen, concerten en festivals.

Contacteer ons