Meer resultaten voor geluid en licht verhuur

geluid en licht verhuur
 
Spectrum AV Geluid en licht tegen de beste prijs, service inbegrepen Spectrumav.
De XXL Spiegeltent hangt vol met ons licht en geluid, zorgvuldig voorbereid en afgewerkt. Samenwerking met Roga Percussion. 26 januari 2016 Kristof Mertens. Sinds een aantal jaren bestaat er een synergie tussen Spectrum en Roga Percussion. Roga Percussion is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van percussie in de breedste zin van het woord.
JMT Pro-Sound.
met ons op! JMT Pro Sound is gespecialiseerd in de verhuur. van professionele geluidsapparatuur en dj gear. Misschien wel het belangrijkste element op. een party: de DJ. En geen dj zonder discobar. Om de betrouwbaarheid. van uw installatie te garanderen werken we. enkel met topmerken zoals Pioneer, Rodec., Denon, Crown, Technics, enz. Welkom op de website van JMT Pro Sound! Wij staan voor een professionele technische aanpak van uw party, optreden of evenement. voorzien van de juiste geluidsinstallatie aangepast aan de situatie. een voorstelling verschilt totaal van een house party. het juiste advies bij het aankleden van uw lokatie en het plaatsen van sfeerverlichting. orginaliteit in lichtshows door gebruik van led, laser, intelligent licht en rookeffecten. een geslaagde technische ondersteuning zowel op als rond het podium bij optredens Buiten het voorzien van licht en geluid op complete evenementen, kunt u ook bij ons terecht voor de losse inhuur van apparatuur.
LICHT GELUID BEELD VERHUUR VERKOOP IN GRONINGEN BSE-PRO.NL Home.
Geplaatst op: 11-10-2017 193431.: Nu beschikbaar in de verhuur.: 12x Showtec Helix 4000 Q4 krachtige RGBW LED breedstraler. Door de 40x 10 Watt RGBW LED's' heeft deze spot een extreem hoge lichtopbrengst en is zeer geschikt voor verlichting van grotere ruimten binnen en buiten, deze waterdichte spot kan dus ook worden ingezet voor het verlichten van gevels van gebouwen of bomen.
Home Yuca.
Verhuur van kroonluchters. Gemakkelijke en compacte plug play toestellen, toegankelijk voor iedereen. Alles op gebied van PA. Speakers, mengtafels, microfoons, effectenapparatuur, inserts. State" of the art" geluidssystemen. Yuca Pro Audio Light is door de jaren heen een stabiele partner en leverancier geworden van professionele geluid en lichtinstallaties.
Savanger Verhuur van licht en geluidsinstallaties.
bestelling plaatsen mijn bestellingen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. // Professioneel licht of geluid huren? Bij Savanger bent u aan het juiste adres! Of het nu gaat om muziek van de jaren 70-'80, een house technofeestje, een Chirofuif van 700 personen of een doodgewoon verjaardagsfeestje, wij kunnen werkelijk álles aan.
Home Ampli.
Vacture: Magazijnier afdeling licht. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde magazijnier m/v voor het onderhoud en de. Adriaan Rasking, de leerling podium technieken die bij ons stage loopt mocht vorige week zijn. Nieuwe verhuurcatalogus online. Onze nieuwe verhuur prijslijst staat online!
Your partner in event/expo technics rental Solico.
Wij hebben een ruim aanbod aan klank en lichtinstallaties en audiovisueel materiaal, klaar om af te halen in ons ruim magazijn in Roeselare. Een echte aanrader als je op zoek bent naar licht geluid! Heel vlotte communicatie en goede samenwerking, wij zijn blij met zo'n' partner voor onze dj-kampen.
Omega Belgium Sound Light events.
Omega Belgium verhuurt professionele klank, licht en beeldapparatuur, systeemwanden en vloeren, theaterdoeken, decorstukken, podia, P.A, exclusieve vip en podiumtrailers, tijdelijke stroomvoorzieningen, meubilair, discobars, enz. Zowel voor losse verhuur als voor grootschalige turn-key projecten van A tot Z kunt U bij ons terecht.
Licht en geluidsinstallatie huren MD Lights.
Licht en geluidsinstallatie huren. Verhuur licht en geluidsinstallatie. Wil je een licht en geluidsinstallatie huren voor jouw evenement? MD Lights is expert inzake licht en geluid, voor zowel particulieren als ondernemingen. We verhuren diverse licht en geluidsinstallaties voor al uw evenementen.
Powersound.
Nieuw in verhuur. Nieuwe merken in de kijker. Reconeren van Speakers. Geluids begrenzers meet toestellen Europese keuring. Carnaval promo 2015. Gespecialiseerd in verhuur en verkoop van.: Zaakvoerder: Antoine De Decker. Adres: Ressegemstraat 199. 9551 Herzele Ressegem. Tel: 0032 0 53 62 92 04.
Ambi Sound Light.
the place to be for dj's, bands or music lovers., U kunt bij ons terecht voor Verhuur en Verkoop., Onze stock is ons sterke punt. Wij zijn niet zomaar een webshop opererend vanuit een garagemaar, hebben het meeste effectief staan.

Contacteer ons