Op zoek naar professionele geluidsinstallatie?

professionele geluidsinstallatie
 
Geluidsinstallatie Muziek 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. 97 zoekertjes voor geluidsinstallatie." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Audio Apparatuur 85. Toon alle resultaten 85. Professionele apparaten 10. Versterker en receiver 6.
Professionele geluidsinstallaties en luidsprekers kopen?
En een restaurant stelt andere eisen aan het geluid dan een discotheek of theaterzaal. De geluidstechnici van Bazelmans AVR kennen het klappen van de zweep en zorgen voor een professionele geluidsinstallatie. 100 % afgestemd op uw wensen, de gebruikers en de locatie. Van eenvoudige geluidsinstallatie tot Multiroom Audio.
EV Sound Mobiele Geluidsinstallatie.
U hebt 0 producten in uw mandje. Welke professionele installatie of systeem je ook zoekt, bij Ev Sound hebben we het! Dus ook naar een mobiele geluidsinstallatie hoef je niet lang te zoeken. Wij hebben het ideale, mobiele geluidssysteem voor alle evenementen zonder stroomvoorziening.
Professionele geluidsinstallatie voor zakelijk gebruik Apart Audio.
Er zijn 4 verschillende redenen waarom u een professionele geluidsinstallatie wilt gebruiken. Muziek is voor ons iets anders dan achtergrondmuziek. Muziek is feest. Hoort bij de jaarlijkse bedrijfsborrel. Of in de kantine nadat is gewonnen. Of live op het podium door een band.
Geluidsinstallatie online bestellen New Line.
Geluidsinstallatie online bestellen. Ook voor een professionele geluidsinstallatie kun je bij New Line terecht. New Line levert diverse merken geluidsinstallaties, waaronder Allen Health. Uiteraard kun je er bij ons op rekenen dat je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt.
Hofman Pro Audio, professionele geluidsinstallaties.
Hofman geluidsinstallaties draaien inmiddels behalve in Nederland ook in Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje, Engeland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland, Zwitserland, Israel en Australie. Behalve met het produceren van geluid houdt Hofman Pro Audio zich eveneens bezig met elektronische geluidsreductie, in de vorm van geluidsbegrenzers en antigeluid. Hofman Pro Audio levert voornamelijk aan professionele gebruikers als verhuurbedrijven, artiesten, horecaondernemingen, bands en semi overheden, maar ook particulieren zijn welkom.
Professionele Geluidsinstallatie Te koop 2dehands.be.
1 van 2. Professionele apparaten Conditie.: Geluidsinstallatie bestaande uit.: Dynacord Powermate 1600 I Powered Mixer: 16 mic inputs 4x Stereo Jacks. K-Teg Custom flightcase inbegrepen. 2x Electro Voice ECS 15-2 fullrange speakers 15 300W 2-weg. Elk voorzien van 4x K-Teg flight case wielen.
Professionele geluidsinstallaties FolFol.
Dit kan gaan van een compacte kwalitatieve geluidsinstallatie voor horeca of retail tot geluidssinstallaties voor industrie, shoppingcentra of stadia. Voor grotere projecten of akoestisch complexe omgevingen zoals bv kerken maken wij gebruik van akoestische simulatiesoftware om overal een perfecte verstaanbaarheid, geluidsspreiding en kwaliteit te bekomen. Wij ontwerpen en installeren professionele muziekinstallaties voor achtergrondmuziek voor heel diverse toepassingen.
Bose Professional.
Bose Professional is een gespecialiseerde groep ingenieurs, productmanagers, technische ondersteuningsspecialisten en klantenservice en salesteams die professionele audiodesigners en consultants helpen om nauwkeurige, betrouwbare en rendabele oplossingen te ontwikkelen. We ontwikkelen al meer dan drie decennia innovatieve luidsprekers, elektronica en software voor veeleisende professionele toepassingen.

Contacteer ons