Op zoek naar lichtinstallatie huren?

lichtinstallatie huren
 
Verhuur licht geluidsinstallatie in De Pinte Black and Round.
Wenst u sfeerverlichting en/of een geluidsinstallatie te huren voor een vergadering of beurs? Black and Round zorgt voor een vlekkeloos verloop met een perfecte geluidinstallatie, lichtinstallatie, audiovisueel materiaal, beeldmateriaal, lcd-scherm, beeldscherm, beamer, projectoren., Topkwaliteit in geluid en licht. Bij Black and Round hebt u de garantie op opperbeste kwaliteit en bedrijfszekere professionele toestellen.
PerfectSound Geluid en Licht voor feest, fuif en party huren. PerfectSound.
Los Materiaal Huren. Podium, Constructie en decoratie. Licht voor 0 25 personen. Licht voor 25-75 personen. Licht voor 75-150 personen. Licht voor 150-250 personen. Licht voor 250-400 personen. Geluid voor 0 25 Personen. Geluid voor 25-75 Personen. Geluid voor 75-150 Personen.
Materialen huren Stad Brugge.
Onroerend goed Stad Brugge te koop of te huur. Meerjarenplan en budget. Een evenement organiseren. Planten van de Groendienst. Huren historische kostuums. Huis van de Bruggeling. Huis van de Bruggeling Frank Van Ackerpromenade 2 Stationsplein 8000 Brugge. T 050 44 8000.
Bekafun Verhuur.
Welkom op de pagina van Bekafun verhuur! Solico, wat vroeger beter gekend was als Bekafun Verhuur in Izegem, is een gespecialiseerd verhuurbedrijf van klank en lichtapparatuur in roeselare waar u precies alles vindt wat u zoekt. Zoekt u een discobar, een cd-speler, een microfoon of een klankkast?
Studio Megasound Verhuur van professionele licht en geluidsinstallaties met of zonder DJ.
Extra dagen huren komt op 50/ dag extra. Niek Grootaert email: niek@studiomegasound.be Tel: 0496/85.02.03. Indien u mailt gelieve steeds de volgende informatie door te geven.: volledige naam, adres telefoon. plaats en datum van uw feest/fuif/evenement. verhuur met of zonder DJ.
Welkom! SDR-Events.
Dan is SDR-Events uw ideale partner, wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in totaaloplossingen voor evenementen. Of het nu gaat om een kleine geluidset of een spetterende lichtshow met speciale effecten en lasers, wij voorzien voor u steeds een oplossing op maat! Enkele activiteiten uit het verleden, bij wijze van voorbeeld.: Waarom bij SDR-Events huren?
Licht klank verhuurfirma regio Kortrijk THS Verhuur.
Verhuur van licht klank afhaalpakketten Kortrijk THS Verhuur Kenneth Soete 2018-07-12T1137280000.: THS Verhuur is dé specialist in de afhaalsets met professionele ondersteuning. Het is dan ook de bedoeling met onze afhaalpakketten iedereen die een prachtig event wil in elkaar boxen van dienst te kunnen zijn.
Verhuur belicgting FIESTA MUSIC Verhuur licht en geluid FIESTA MUSIC.
Wij kunnen je daarbij een heel eind in de goede richting helpen. Waar nodig staan we je bij met raad en advies welke lichtinstallatie en/of geluidsinstallatie het beste past bij jou event. Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we al enkele pakketten samengesteld die bestaan uit een licht en muziekinstallatie.
Uitleendienst.
erkende jeugdverenigingen jongeren. Woon je in Antwerpen en ben je lid van een erkende jeugdvereniging of jonger dan 26 jaar en wil je een fuif organiseren, een festival op poten zetten, een videoreportage maken of simpelweg foto's' trekken op één van deze events, dan heb je materiaal nodig.
KSL Licht Geluid.
KSL is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat actief is op het gebied van licht en geluid. Elk evenement waar KSL licht en geluid verzorgt, willen we zowel voor het publiek als voor de organisator zo aangenaam mogelijk maken.
Gi Van Aalst Licht en Geluid Huwelijk House of Weddings.
Met hun vele jaren ervaring is geen enkele locatie een te grote uitdaging. Bij Gi Van Aalst kan je terecht voor het huren van professionele installaties die elke ruimte kunnen omtoveren tot een unieke huwelijkslocatie. Zij zorgen voor een glashelder geluid, afgestemd op de omgeving.

Contacteer ons