Resultaten voor lichtinstallatie huren

lichtinstallatie huren
 
Verhuur van licht movingheads blacklight led effecten.
150 123.96excl btw. Wil je een lichtinstallatie huren voor op een fuif? dan is dit zeker een aanraderdit, is een vrij complete set met bewegend licht, een laser, een stroboscoop en een zware rookmachine.Deze set is ideaal voor bv op 1821, en 30 ton, kleine fuiven., Deze lichtinstallatie bestaat uit.:
DDA Sound Light: Verhuur van licht en geluid, huur discobar, PA installaties en podium. Wij zijn actief te Limburg, Vlaams-brabant, Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor he
Van een klein privéfeest tot een grote fuif, van een bedrijfsevent tot een conferentie, van een podium tot een beursstand, van een jazzoptreden tot een metaloptreden, alles is mogelijk! wenst u losse apparatuur of een volledige set met of zonder technici te huren voor uw event? ALLES OVER VERHUUR.
verhuur verkoop licht geluid videomateriaal Euro Events.
Verhuur en verkoop van licht, geluid en videomateriaal. Euro Events heeft 20 jaar ervaring op het vlak van verhuur en verkoop van professioneel geluid, licht en videomateriaal. Euro Events Witte Gevelstraat, 2627 Schelle, Belgi Tel: 0486 430 414 BTW: BE 0790 055 694 euro.events@telenet.be.
BSS Verhuur van licht en geluid te Diepenbeek. Big Sound Systems.
Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte. We verhuren een uitgebreid gamma van geluidsinstallaties gaande van een enkele luidspreker op accu tot grote muziekinstallaties voor evenementen tot 1000 personen. Onze compacte lichtinstallaties zijn eenvoudig zelf te vervoeren en te plaatsen.
TeXlab Klank, licht beeld verhuur en realisatie.
wij verhuren, creëren, bedienen alle audiovisuele materiaal. Reeds 7 jaar bieden wij u de grootste selectie in klank, licht en video aan in onze verhuur afdeling. Ook onze productionele mensen zitten niet stil en zorgen voor zorgeloze events, beurzen, concerten en festivals.
Geluidsinstallatie lichtinstallatie huren.
Heeft u nog bijkomende vragen of opmerkingen, wenst u een offerte op maat, twijfel niet en contacteer ons. Onze belangrijkste doelstelling: KLANTENTEVREDENHEID PERFECTE SERVICE. Gsm: 32 0495/22 68 67. Thets-renting.be: verhuur geluid geluidsinstallatie huren dj apparatuur huren lichtinstallatie huren verhuur beursstanden.
Geluidsinstallatie hurenVerhuur, licht en geluid, podium bij Axse.be.
Geluidsinstallatie huren, PA-Service. Bij ons kan u terecht voor het huren van een pa installatie en lichtinstallatie voor uw live event. Complete muziekinstallatie: Een perfect op elkaar ingestelde klankinstallatie luidsprekers, versterker, bekabeling microfoons, mengtafels en eventueel met discobar voor een kleine meerprijs.

Contacteer ons