Op zoek naar lichtinstallatie huren?

lichtinstallatie huren
 
D-Rent BVBA verhuur en verkoop van klank en licht.
D-Rent BVBA is een Ichtegems bedrijf, opgericht in 2011 door Frederick Muys. Met onze jarenlange ervaring op het vlak van klank en lichtinstallaties is D-Rent BVBA dan ook de ideale partner voor al uw evenementen. Onze kernwoorden: betrouwbaarheid én kwaliteit.
TeXlab Klank, licht beeld verhuur en realisatie.
wij verhuren, creëren, bedienen alle audiovisuele materiaal. Reeds 7 jaar bieden wij u de grootste selectie in klank, licht en video aan in onze verhuur afdeling. Ook onze productionele mensen zitten niet stil en zorgen voor zorgeloze events, beurzen, concerten en festivals.
DDA Sound Light: Verhuur van licht en geluid, huur discobar, PA installaties en podium. Wij zijn actief te Limburg, Vlaams-brabant, Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor he
Van een klein privéfeest tot een grote fuif, van een bedrijfsevent tot een conferentie, van een podium tot een beursstand, van een jazzoptreden tot een metaloptreden, alles is mogelijk! wenst u losse apparatuur of een volledige set met of zonder technici te huren voor uw event?
Verhuur licht en geluid, podium, beeldtechniek, regio Antwerpen Mechelen Brussel.
Geluidsinstallatie huren, Pa-Service. Discobar huren Dj materiaal Dj Gear. Uitlichten van gebouwen en tuinen. Vraag een Offerte aan. 0 artikelen 000., Verhuur licht en geluid. Verhuur licht en geluid. Axse.be Licht en Geluid verhuur is gespecialiseerd in het verzorgen van alle beeld en geluid op uw evenement.
Geluidsinstallatie hurenVerhuur, licht en geluid, podium bij Axse.be.
Geluidsinstallatie huren Audio Visuele Apparatuur Professionele Licht ExPo Led schermen Podium huren. Bekijk hier onze realisaties. Bij ons kan u terecht voor het huren van een muziekinstallatie en lichtinstallatie voor uw live event. PA huren, geluidsinstallatie huren. Geluid nodig voor een presentatie?
BSS Verhuur van licht en geluid te Diepenbeek. Big Sound Systems.
Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte. We verhuren een uitgebreid gamma van geluidsinstallaties gaande van een enkele luidspreker op accu tot grote muziekinstallaties voor evenementen tot 1000 personen. Onze compacte lichtinstallaties zijn eenvoudig zelf te vervoeren en te plaatsen.
Geluidsinstallatie lichtinstallatie huren.
Heeft u nog bijkomende vragen of opmerkingen, wenst u een offerte op maat, twijfel niet en contacteer ons. Onze belangrijkste doelstelling: KLANTENTEVREDENHEID PERFECTE SERVICE. Gsm: 32 0495/22 68 67. Thets-renting.be: verhuur geluid geluidsinstallatie huren dj apparatuur huren lichtinstallatie huren verhuur beursstanden.
Verhuur van licht movingheads blacklight led effecten.
Wil je een lichtinstallatie huren voor op een fuif? dan is dit zeker een aanraderdit, is een vrij complete set met bewegend licht, een laser, een stroboscoop en een zware rookmachine.Deze set is ideaal voor bv op 1821, en 30 ton, kleine fuiven.,

Contacteer ons