Meer resultaten voor Verhuur audio apparatuur

Verhuur audio apparatuur
 
Verhuur audiovisueel materiaal: klank, licht, video en rigging voor privéfeesten, concerten, festivals, voorstellingen, enz.
Deltarent Audiovisual Rental staat in voor het verhuur van audiovisueel materiaal en biedt oplossingen voor alles wat klank, licht, video en rigging aanbelangt. U kan bij ons terecht voor het huren van kwalitatief en hoogtechnologisch materiaal voor alle soorten events en gelegenheden; privéfeesten, concerten, bedrijfsvoorstellingen, beurzen, festivals en zoveel meer. Meer dan 20 jaar ervaring en een team van 40 geluidstechnici, lichttechnici en professionele medewerkers maakt van Deltarent een bedrijf waarop u uw feest kan bouwen! Wij verhuren over heel België, maar ook over de landsgrenzen heen kan u beroep doen op ons. One stop shop. Deltarent is een professionele one stop shop waar alles wordt verhuurd in eigen beheer. U kan bij ons terecht kan voor het huren van audiovisueel materiaal, maar ook alle noodzakelijke apparatuur om licht en geluid op een veilige manier op te stellen.
Verhuur van licht en geluidsapparatuur TLP Productions.
Heeft u een specifieke licht en/of geluideenheid nodig? TLP Productions heeft er de oplossing voor! Onze prijzen voor licht en geluid zijn afhaalprijzen exclusief vervoer en/of technici. De apparatuur kunt u afhalen op ons bezoekadres in Eijsden, Limburg. Verhuur DJ apparatuur.
Audiovisuele apparatuur, verkoop en verhuur.
Sectorklassement Audiovisuele apparatuur, verkoop en verhuur. Aantal bedrijven: 447. Bedrijf Opvolging Plaats. sector Plaats Top. City Sounds Rent. Pagina: /45 GO. Bedrijf publiceert geen omzet op balans. Rankschikking op basis van Omzet Trends Top. Hoe wordt de positie van een bedrijf bepaald?
Sound Light PA verhuur RENTEK.
Natuurlijk weer met de viray van Coda Audio International en de Hybrid 140sr van CHAUVET DJ CHAUVET DJ Benelux. Palletmeubilair beschikbaar in verhuur. Begin deze maand mochten we voor de Christelijke Mutualiteit afdeling Limburg een zomer terras bouwen aan de Universiteit Hasselt, goed voor 60 zitplaatsen op de loungebankjes en 80 zitplaatsen aan de hoge tafels.
Verhuur geluid en licht, herstellen van electronica en verkoop van onderdelen en toestellen.
Live optredens, PA installatie huren, verhuur geluidsinstallatie. Wij verhuren materiaal voor volledige producties: Verhuur PA set met geluid en geluidstechniek, licht, video en podium. Hieronder vindt u een aantal foto's' van optredens van artiesten. Herstellingen, Tv herstellingen, Electronica herstellingen, Behringer herstellingen. Voor herstellingen van de meest variërende elektronische toestellen. TV's, led televisie, Lcd televisie, plasma televisie, radio's, luidsprekers, versterkers, computers, etc kan u bij ons terecht. Wij herstellen alles in onze winkel, kwaliteit is verzekerd! Na herstelling geniet u van 3 maanden garantie moest er zich iets voor doen. We zijn het service center voor Behringer, Bugera, Tannoy, Tc Electronic, Tc Helicon en Midas. Televisie herstelling, Tv merken: Samsung, LG Panasonic., plasma lcd, led, monitor. videorecorder, dvd-speler, bluray-speler. Hifi audio herstelling.
Livingston de verhuurmaatschappij voor Test en Meetapparatuur Livingston.
Audio Video Test apparatuur. Producten per fabrikant. Producten op toepassing. Livingston de verhuurmaatschappij voor Test en Meetapparatuur. Welkom bij Livingston, Europa's' grootste verhuurbedrijf in test en meetapparatuur. Livingston is uw betrouwbare partner voor het huren, leasen of aankopen van testapparatuur van alle bekende merken.
Verhuur geluid dj licht en video te brussel.
Feest met de pros: huur de beste klank en licht apparatuur aan de beste prijzen van Brussel. DJ Kits P.A. LED Audio Video Lights Discobar Headset micro Plasma. Wij zijn uw partner voor verhuur van geluid en licht voor een event, live concert of party, huur van beamer en projectiescherm voor een congres of presentatie of de volledige audiovisuele omkadering van een evenement, een bedrijfsfeest, een product lauch, een fuif, een buurtfeest.
Geluid verhuur / Audio rental apparatuur SLF Group.
Podia en rigging verhuur. Audio is misschien wel één van de belangrijkste zaken op een evenement. De juiste sound is bepalend voor de sfeer. Het is dus aan te raden om voldoende aandacht aan te besteden aan de audio op uw evenement, hoe groot of klein dit evenement ook is. U wilt immers over kraakhelder geluid beschikken tijdens uw beurs, congres, bedrijfspresentatie of festival. Bij elk soort evenement past een andere sound, of het nu gaat om het moeiteloos verstaanbaar maken van een spreker in een zaal of het voelbaar maken van de bass op een festival. SLF Group houdt rekening met het soort en de omvang van uw evenement, en weet hier altijd een passend advies voor te ontwikkelen, natuurlijk met de juiste sound-apparatuur. SLF Group houdt alle technische ontwikkelingen nauw in de gaten waardoor u altijd over de nieuwste apparatuur kunt beschikken.
MVS.be Verhuur verkoop van Audiovisueel materiaal Congress Event Service.
Verhuur verkoop van audiovisueel materiaal voor congress hotel event locaties: HD projectie, projectoren, beamers, projectieschermen, camera regie, geluid muziekinstallatie, computers mediaspelers, podia, theaterspots, bewegend licht, inkleden van de zaal met brandvrije doeken. Spreekgestoelte, whiteboards en flipovers. Totale inrichting oplossingen voor beursstanden, standenbouw, trussing en rigging, HD-monitoren, videowallsled, schermen, touchscreen oplossingen, informatie zuilen, computers, brandvrije doeken, houten panelen en vloerbekleding. Dit voor binnen buitenland. Adres: Houthalenseweg 29. Merchandising New Rental Sound. Met meer dan 35 jaar ervaring in de audio, video en lichtsector is MVS de ideale partner voor uw totaal project!
Apollo Verhuur verhuurt audiovisuele apparatuur voor presentaties, beurzen en congressen tegen zeer concurrerende prijzen.
Apollo Verhuurbedrijf in audiovisuele apparatuur. Apollo Verhuur is een kleine op service gerichte organisatie. Wij verhuren audiovisuele apparatuur voor presentaties, beurzen en congressen tegen zeer concurrerende prijzen. Ons serviceteam is altijd onderweg om professionele service te verlenen aan onze klanten in de regio's' Midden en West-Brabant en delen van Zeeland en daarbuiten.
Verhuur audio-apparatuur Verrips Digitale Diensten.
mengpaneel 8 kanaals. Zowel de kabels als het mengpaneel kunnen tijdens het transport achter in de luidsprekers worden opgeborgen. Dit Personal-Audio-Systeem staat bekend om zijn grote gebruiksgemak, maar ook de uitgebreide mogelijkheden. Aansluiten van een mp3 of cd-speler is mogelijk.

Contacteer ons