Resultaten voor licht en geluid verhuur

licht en geluid verhuur
 
Ohm.
onze zaak is gesloten op 24 en 31 december om 15.00u. Welkom op de website van Ohm. Reeds jaren lang zijn we actief in verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht. Wij beschikken over een ruime showroom, demoruimte en magazijn.
Studio Megasound Verhuur van professionele licht en geluidsinstallaties met of zonder DJ.
Zo oogt alles mooi verzorgd en zitten alle kabels mooi weg. Elke discobarset kan worden uitgebreid met extra licht of geluid tegen een kleine meerprijs, neem hiervoor contact op via mail of telefoon. Ziet U bij foto's' een voor U leukere discobarset dan kan U steeds informeren naar de kostprijs. Technische Info, foto's' en kostprijs kan je hiernaast terugvinden. Technische Info, foto's' en kostprijs kan je hieronder terugvinden. Extra sfeer met onze uplighters. Verhuur discobars zonder DJ.
GROUP PDA: licht geluid verhuur is onze business.
No stress, No Panic, Just Fun." Licht en geluid verhuren kan iedereen, maar weten waar men mee bezig is maakt het verschil. Al onze medewerkers zijn hoger opgeleid en weten dat goed geluid niet voorkomt uit enkel het stapelen van hout.
JNSound Lights.
U kan bij ons terecht voor techniekers voor enkel de op en afbouw van fuiven, festivals, maar u kan bij ons ook terecht voor het huren van licht en geluidstechniekers. Als lichttechnieker hebben wij zeer veel ervaring met Chamsys, GrandMA1 en GrandMA2. Wij hebben zelf een GrandMA sturing 2PortNode Jands event als wing dus die kan u bij ons altijd huren met of zonder technieker. Wij hebben een gecertificeerde geluidstechnieker dus voor al uw optredens is Nico de geschikte persoon. Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wat kunnen wij u bieden? Verhuur van Licht Geluid. Wij verhuren Licht Geluid tegen zeer scherpe prijzen.
Welkom! SDR-Events.
Geen enkel probleem, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! SDR-Events verhuurt zeer actief geluid en licht in gemeenten zoals Wuustwezel, Brasschaat, Kalmthout, Essen, Brecht, Kapellen, Stabroek, Putte, Malle, Schilde, Schoten, Ekeren, enzovoort. U kan terecht op onze contactpagina voor vragen of een vrijblijvende offerte.
Licht verhuur, Geluid verhuur en Elektricien Venlo.
Verhuur: Licht en Geluid.
Sound Light is een firma opgericht in 2004 en ondertussen uitgegroeid tot een sound, light, Partner van verschillende Dj's, organisator. Import Verkoop Verhuur van professioneel Licht en Geluid Naast onze import merken verkopen wij ook nagenoeg alle andere merken audio en licht.,
Beversound.
Nu uitgegroeid tot een P.A. verhuur firma met serieus wat referenties en ervaring in alle genres van muziekgroepen. Niettemin blijft de verhuur van kleine dingen zoals bvb. discobars, boxenversterkers, lichteffecten en andere een must, daar we die klanten ook nog steeds in de watten willen leggen.
Jed-Rent.
Gaandeweg hebben wij ons gespecialiseerd in het verhuren van kleine tot middelgrote installaties. U kunt bij ons ook terecht voor losse verhuur van alle toestellen. Wij begrijpen zeer goed dat niet iedereen thuis is in het licht en geluid wereldje.
Verhuur Licht en Geluid.
Verhuur Licht en Geluid. CO 2 Blaster. Jump met glijbaan. Maya de bij. Verhuur Licht en Geluid. Beweeg de muis over deze tekst, en klik op de toolbarknop die verschijnt om de inhoud te bewerken. Copyright by APS Events Privacybeleid Gebruiksovereenkomst.
Soundflight.be.
Verhuur licht geluid DJ. Welkom bij Soundflight! Deze site biedt u een ruim assortiment aan voor zowel een muzikale als een lichtgevende aankleding voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardag, pensioen, communie, instuif, vrijgelzegellenfeest, huwelijk, jubileum, buurtfeest, fuif, eetfestijn., Ik kan u mijn dienst ook aanbieden als u wel over het nodige materiaal beschikt, maar geen DJ hebt. Als DJ beschik ik over een ruim assortiment aan muziek, onder andere feestmuziek, carnavalsmuziek, filmmuziek, dance, house, retro, RnB, Beach, jaren 60, 70, 80, 90, 00, tot vandaag! Het assortiment is uitgebreid, maar wordt steeds ruimer en wordt up-to-date gehouden.

Contacteer ons