Meer resultaten voor licht en geluid verhuur

licht en geluid verhuur
 
SOUNDTRAXX VERHUUR VAN LICHTEN GELUIDSMATERIAAL CD SPELERS MENGPANELEN LICHT EN GELUIDSETS.
Dankzij onze democratische huurprijzen kan iedereen op elk groot of klein evenement met professioneel materiaal uitpakken.Elke installatie wordt ook door ons gebracht, geïnstalleerd en opgehaald.Tijdens het evenement zijn wij continu bereikbaar, ook in het weekend. Vraag advies inlichtingen over de juiste combinatie van licht en geluid en over de verhuur van de JBL VRX 932LA speakers, we vertellen je er graag alles over.
Verhuur verkoop licht geluid video Antwerpen Schelle.
Verhuur en verkoop licht, geluid en video. Euro-Events verhuur en verkoop licht, geluid en video. Witte Gevelstraat 15. 2627 Schelle Provincie Antwerpen. 03 877 57 46. 0486 43 04 14. 0475 48 02 42. Typ de tekens die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.:
Jed-Rent.
Gaandeweg hebben wij ons gespecialiseerd in het verhuren van kleine tot middelgrote installaties. U kunt bij ons ook terecht voor losse verhuur van alle toestellen. Wij begrijpen zeer goed dat niet iedereen thuis is in het licht en geluid wereldje.
Home Stresske.
Bekijk ons aanbod voor de verhuur van de juist karaoke set. Alle karaoke sets. Harmonie Koor Liveband Artiesten. Roulette BlackJack Poker Craps Moneywheel Slots. Productlancering Opendeurdag Receptie Personeelsfeest. Verjaardag Fuif Jubileum 30 Party. Traditioneel Las Vegas Western. U organiseert een event? Wij zijn uw beste partner. Door de jaren heen heeft Stresske zich ontwikkelt tot een totaalpartner voor ieder evenement. Onze core business is nog altijd het verhuren van licht geluid maar u kunt bij ons ook terecht voor het huren van casino speeltafels, karaokesystemen en het boeken van bands waarvan wij de volledige afhandeling regelen.
Freak Si verhuur geluid en licht Opnamestudio Muziekproductie.
Teamwork is bespreekbaar indien je graag het proces na de opname volgt. Voor de muziekproductie wordt in verband met het arrangement samengewerkt met Sam Pieter Janssens. Zij maken ook eigen werk en huren hiervoor af en toe nog andere muzikanten in. verhuur geluid en licht.
Noize Verhuur Licht en Geluid Verhuur Licht Geluid.
Nieuw in de verhuur! Led accu spots. Organiseert u een evenement? Kwaliteit in geluid! De Elecro-Voice ETX serie. Wij verzorgen de complete show voor uw bruiloft! Viert u binnenkort feest? Dan is DjYourself de oplossing! Voor het huren van professioneel licht en geluid bent u bij Noize aan het juiste adres.
Verhuur van licht en geluidsinstallaties EQS Pro-Rent.
Verhuur licht en geluidsapparatuur. Verhuur van licht en geluid op maat. Met professionele service op maat. Lees hieronder hoe we dat doen! EQS Pro-Rent heeft de voorbije jaren een enorme groei doorgemaakt. Daardoor kunnen wij zowel grote als kleine evenementen verzorgen.
Verhuur en verkoop van licht en geluid in Ham Limburg.
Wij bieden u professionele licht en geluidsinstallaties van hoogstaande merken aan, en dit tegen een betaalbare prijs. Neem een kijkje in ons aanbod en overtuig uzelf. U kunt elk artikel apart bestellen, of een samenstelling naar uw eigen keuze maken.
Verhuur professionele licht en geluid apparatuur.
Verhuur licht en geluid. U heeft licht, geluid, dj-gear, podia of rigging materialen nodig voor uw evenement en u heeft zelf de kennis in huis? Ook dit is geen probleem bij West Sound Light! Wij verzorgen de verhuur van licht en geluid tot in de puntjes voor u.
DJs Verhuur en verkoop van licht-en geluidsinstallaties.
Aevents evenementenbureau verhuur van licht, geluid en feestmateriaal voor uw feest, huwelijk of evenement.
Bekijk enkele foto's' in onze Gallery. Belgische top DJ met internationaal palmares, voor alle hippe events waarbij de beats mogen knallen. De frietmobiel die een smakelijke, budgetvriendelijke en stijlvolle toets geeft aan uw feest. Feestmateriaal Desmet is een verhuurbedrijf van allerhande feestmateriaal.

Contacteer ons