Resultaten voor licht en geluid verhuur

licht en geluid verhuur
 
Audiovisuele oplossingen verhuur AV materiaal Head-liner BVBA.
Als technische partner en met een grote eigen stock profileren wij ons op de kleine tot middelgrote. Ga naar Onze diensten. Head-Liner beschikt over voldoende stock om uw event technisch te ondersteunen. Zowel voor klank licht geluid rigging en podium hebben wij enige voorraad in eigen huis. De diensten van Head-Liner kunnen in meerdere sectoren van pas komen. Zo kunnen wij klank verzorgen op bedrijfsevents maar evengoed op een festival of in een publiekstent tijdens een. Update recentste investeringen op komst.
Geluid-Licht-Huren.nl. Verhuur lichtapparatuur geluidsapparatuur beeldtechniek podium techniek in Rotterdam Zuid-Holland Nederland.
Wij zijn verhuurder van geluid licht beeld en podium-apparatuur. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om het huren van apparatuur. Wij zijn gevestigd in de regio Rotterdam Zuid-Holland. BTW per dag Draadloze microfoonsystemen. Wij beschikken over een brede lijn van draadloze microfoonsystemen. Zo leveren wij oa. handhelds microfoons headset microfoons en dasspeldmicrofoons. BTW per dag Geluid-Licht-Huren.nl voor lichttechniek. Verhuur van licht lichtapparatuur in Zuid-Holland gevestigd in Rotterdam.
Geluidsinstallatie hurenVerhuur licht en geluid Axse.be.
Vraag een Offerte aan. Scroll omlaag naar de content. Verhuur en verkoop van Professionele Licht en Geluidsinstallaties. Hier Brandt de Lamp! Axse.be gespecialiceerd in verhuur en verkoop van professionele licht en geluidsapparatuur. Verhuur Licht en Geluid Geluidsinstallatie huren P.A. service Video en Av-materialen Dj gear Decor meubilair Expo Geluidsinstallatie huren Beursstanden Podium huren. Meer dan 20 jaar ervaring staat voor u klaar! Axse.be is uw ideale partner voor het leveren van professionele licht en geluidsinstallaties podiums beursstanden AV materialen voor alle Events gaande van een intiemste theatertour congres bedrijfsfeest roadshow beursstanden of een grote live PA set. Meer dan 20 jaar kennis en ervaring staan voor u klaar. Alle materialen kunnen door onze crew geleverd geplaatst én bediend worden.
SVH Productions Verhuur van Licht Geluid en Feestmaterialen in Mol Kempen. Wij verhuren alles om van uw feest een MEGA-feest te maken.
Eén van de belangrijkste zaken op uw evenement glasheldere klank. Naast licht en geluid hebben we ook een ruim assortiment video beschikbaar zoals beamers projectie en televisieschermen en andere apparatuur. Alle benodigdheden voor de volledige inkadering van uw feest zoals stoelen tafels barkrukken en tafellakens.
Verhuur Licht en Geluid.
Delegation Pro sound light vision. Delegation is opgerichtin 1995 door Cornelissens Ronald en is werkzaam in de verhuur verkoop van professioneel geluid en licht materiaal. Aankopen of huren van professionele klank en lichtinstallaties voor diverse toepassingen. Algemene elektriciteitswerken Depannage onderhoud en uit. WESound is een vooruitstrevend en dynamisch klank en lichtbedrijf die kennis heeft van alle nieuwe en hedendaagse apparatuur in Sound and Light.
Smile Licht En Geluid Utrecht uw audiovisuele partner! Smile Licht En Geluid Utrecht uw audiovisuele partner!
Smile Licht En Geluid Utrecht. Verhuur van licht geluid en video voor uw evenement. Smile Licht En Geluid Utrecht faciliteert audiovisuele techniek op uw business-event congres bedrijfsfeest en productpresentatie. In het culturele segment verzorgt Smile de techniek tijdens concerten festivals en theaterproducties. Smile is hét facilitaire bedrijf voor uw event! Door onze jarenlange ervaring en onze drive om altijd het beste resultaat te behalen zijn wij uw ideale partner professioneel maar zeker ook persoonlijk. Door korte lijnen bereiken we snel het doel binnen de grenzen van uw budget.
Powerstation Pro sound / light / karaoke / pa.
alles ingebouwd in flightcase makkelijk zelf te installeren. Discobar DJ 300 Euro. Discobar met dj speciaal voor trouwfeesten en andere. Haachtsesteenweg 50 1910 Kampenhout. Onze grote PROMOTIES voor Trouwfeesten! Discobar met standaard lichtshow DJ 300 Euro transport en opbouw /afbouw inbegrepen. Discobar grote lichtshow DJ 500 Euro transport en opbouw / afbouw inbegrepen. Wij verplaatsen ons in heel benelux! Vrachtwagen 1 euro / km. Bestelwagen 60 cent / km. Bestelbons moeten volledig ingevuld zijn en langs beiden kanten ondertekend worden. Eveneens een kopij van uw paspoort.
Xower licht geluids verhuur Zwolle omstreken licht en geluid huren.
pioneer set hurenverhuur audiovisuele apparatuurmuziek apparatuur hurenverhuur dj apparatuurpioneer dj set hurendj gear verhuurgeluidsinstallatiefeestverlichting verhuurdj installatiegeluid verhuur. discolampen hurenverlichting hurenmuziekinstallatielicht en geluid frieslandxower licht geluid verhuurdj spullengeluid reparatieprofessionele muziekinstallatiedisco apparatuur hurenprofessionele geluidsinstallatie. dj gear hurenlichtinstallatie reparatiegeluidsinstallatie horecageluidsinstallatie verhuurhuur geluidsinstallatielicht en geluid bedrijfmengpaneel hurengeluidsinstallatie reparatiegeluidsinstallatie met boxenpioneer huren. muziekcomputer hurenhuur dj setmuziek huren voor feestcomplete dj set hurenhuur geluidsapparatuurgeluidinstallatie onderhoudlichtinstallatie onderhouddiscobar verhuurmobiele geluidsinstallatiemuziekinstallatiesgeluidsinstallatie voor buiten. Copyright 2016 Xower licht geluids verhuur Zwolle omstreken licht en geluid huren. Superstore WordPress Theme by Sumowebsite.
Luidsprekers huren Berlare huur mengpaneel versterke Soundtraxx.
Daarnaast helpen wij je graag verder bij de levering en plaatsing van het gehuurde materiaal. Vraag meer info over de verhuurservice van Soundtraxx! Verhuur van licht en geluid installatie in gans Oost-Vlaanderen. Soundtraxx is de specialist in het verhuur van licht en geluidsinstallaties in Oost-Vlaanderen. Huren van luidsprekers versterkers en mengpanelen. Hogeweg 20A 9290 Berlare. 0477 09 03 06. Ga naar je Mobile MS. designed by met MySite.
LICHT GELUID BEELD VERHUUR VERKOOP IN GRONINGEN BSE-PRO.NL Home.
Geplaatst op 01-09-2016 221310. Pioneer Pro Audio heeft een nieuwe compacte serie luidsprekers de XPRS. Er zijn twee actieve luidspreker modellen uitgebracht de XPRS 15 met een 15 woofer en XPRS 12 met een 12 woofer en de XPRS 215S die met een dubbele 15 subwoofer is uitgevoerd. Alle luidsprekers in de serie zijn voorzien van Powersoft versterkermodules met uitgebreide instel en aansluit mogelijkheden. De XPRS 12 en XPRS 215s zijn vanaf nu beschikbaar in ons verhuurassortiment. Martin Rush MH 6 Wash. Geplaatst op 26-01-2016 195417. Nieuw in onze verhuur. De Martin Rush MH-6 Wash movinghead met een zoom van 10 tot 60 graden en een mooie kleurenmenging door 12x10 RGBW Osram Ostar Leds.
West Sound Light Best Westerhoven.
Welkom op de website van West Sound Light. Wij zijn uw professionele partner als het gaat om de verzorging van licht geluid podia en drive-in shows voor feesten en evenementen. Wij hebben een groot assortiment aan licht en geluidsapparatuur waardoor voor elke toepassing een passende set te creeren is. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en kijkt u gerust verder op onze website! Onderhoud website 02 12-2013. Momenteel zijn wij druk bezig om onze website weer up to date te maken. Binnen enkele dagen zullen dan ook diverse projecten en foto's toegevoegd worden in ons foto album! Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws!

Contacteer ons