Meer resultaten voor geluidsinstallatie huren

geluidsinstallatie huren
 
Geluidsinstallatie huren Limburg.
Geluidsinstallatie huren in Limburg. Als u van plan bent een evenement te organiseren, een huwelijksfeest te geven, of een andere belangrijke gebeurtenis te vieren, dan zult u zich al spoedig afvragen hoe u ervoor gaat zorgen dat het geluid in orde is.
SVH Productions, Verhuur van Licht, Geluid en Feestmaterialen in Mol Kempen. Wij verhuren alles om van uw feest een MEGA-feest te maken.
Lees hier meer. Naast licht en geluid hebben we ook een ruim assortiment video beschikbaar zoals beamers, projectie en televisieschermen en andere apparatuur. Lees hier meer. Alle benodigdheden voor de volledige inkadering van uw feest zoals stoelen, tafels, barkrukken en tafellakens.
Geluidsmeter Stad Hasselt.
Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Organiseer je een activiteit, fuif, muziekoptreden of feest mét een geluidsinstallatie en openbaar toegankelijk voor iedereen? Vraag dan eerst je vergunning evenement en je muziekvergunning aan. Zijn die in orde? Leen dan een geluidsmeter, die alles registreert, bij de dienst Leefmilieu.
Verhuur geluid Geluidsinstallatie huren voor elk event.
Een geluidsinstallatie huren kan ook bij RITM STIX! Een geluidsinstallatie huren voor jouw bedrijfsfeest, evenement, trouwfeest, jubileum, presentatie, voorstelling, fuif, party of optreden van artiest of band. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.
Verhuur geluid en licht Frans Van Eeckhout.
Projectie van computer. Projectie van kabel-TV. Contacteer ons voor informatie over de prijzen. Frans Van Eeckhout Stereo House. Tel: 051/22 18 91. Fax: 051/24 83 68. Print deze pagina. Stereo House Frans Van Eeckhout Iepersestraat 13 8800 Roeselare België Tel: 0032051/221891 Sitemap.
Decibel-Music.be Discobars vanaf 75EUR BTW inc.
Voor plaatsing en levering van de materialen kan u steeds beroep doen op ons professioneel team. Wij leveren aan aantrekkelijke tarieven in de regio Brussel Leuven en kunnen u ook steeds van dienst zijn met een geschoolde geluidstechnieker voor uw gehuurde geluidsinstallatie. Speciale tarieven voor de naburige dorpen zoals Everberg, Herent, Meerbeek, Sterrebeek, Zaventem, Erps Kwerps, Steenokkerzeel, Bertem, Moorsel, Kraainem, etc. Voor verhuur van grotere installaties en P.A. sets vragen wij u vriendelijk ons te contacteren voor een passende offerte, dit omdat elke productie hier op maat gebeurd. Wij bezorgen u dan een prijsaanbod op aangepast aan uw noden. Zo bent u zeker van de beste prijs specifiek voor uw evenement. Discobars met of zonder DJ. Pioneer XDJ-R1 all-in-one in flightcase. 2x Pioneer CD Speler ingebouwd. USB geluidskaart ingebouwd. Ingebouwde lezer voor USB stick of USB harde schijf. Volwaardige MIDI controller Virtual DJ. Mengtafel met aansluiting voor microfoon en externe bronnen platenspeler, ipod, etc. Bestuurbaar op afstand met iPhone/iPad/iPod Touch. Huren voor maar 75EUR inc BTW.
BK SOUND Verhuur van klank, licht, beeld én discobar!
BK SOUND is uw partner voor de verhuur van klank, licht, beeld en discobar. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg om van uw feest of evenement een unieke beleving te maken. Of dat nu klein is of groot.
Verhuur van professioneel licht en geluid SLV Rent Eventonline.
Pa installatie huren Oost-Vlaanderen. Pa verhuur Oost-Vlaanderen. Muziek verhuur Oost-Vlaanderen. Pa systeem huren. Huren geluidsapparatuur Oost-Vlaanderen. Verhuur van licht en geluid Oost-Vlaanderen. Geluid licht huren Oost-Vlaanderen. Dj booth huren. Geluidsinstallatie verhuur Oost-Vlaanderen. Licht en Geluid Oost-Vlaanderen. Dj gear huren Oost-Vlaanderen.
Geluidsinstallatie huren tss Gent en Brugge.
Een geluidsinstallatie huren is mogelijk aan 50 of 85 euro inclBTW /gebruik. Onder gebruik wordt verstaan.: de avond ervoor ophalen. de dag zelf gebruiken. de dag erna terugbrengen. Borg 100 euro. Ophaalpunt is Aalter, gelegen tussen Gent en Brugge. Een offerte voor levering en ophaling is steeds mogelijk.
PerfectSound Geluid en Licht voor feest, fuif en party huren. PerfectSound.
Licht voor 150-250 personen. Licht voor 250-400 personen. Geluid voor 0 25 Personen. Geluid voor 25-75 Personen. Geluid voor 75-150 Personen. Geluid voor 150-250 Personen. Geluid voor 250-400 Personen. Party Geluid en Verlichting Combinaties. Toespraak / presentatie / ceremonie sets. Los Materiaal Huren.
Vind geluidsinstallatie huren op Marktplaats.nl.
De eerste is met accu en heeft een vermogen van 50 watt rms, ruim voldoende voor bijvoorbeeld een tuinfeest met een 6x4 partytent. De tweede is een geluidsinstallatie met 375 rms met bluetooth! Partyverhuur van Roekel. Geluidsinstallatie huren / te huur.

Contacteer ons