Meer resultaten voor verhuur geluid en licht

verhuur geluid en licht
 
DNF Music Merchtem verhuur van klank en licht.
Verhuur.
U kunt bij ons terecht voor de huur van audio-visueel materiaal voor al uw. Of het nu gaat om losse verhuur of complete producties bij Geronika kunt u terecht voor deskundig advies. Klik hier voor de lijst! Klik hier voor de lijst! Klik hier voor de lijst! De vermelde prijzen zijn geldig voor huur van 1 dag afgehaald door de huurder!
Pro Industries verhuur licht en geluid Reviews Vergelijken Informatie eventplanner.be.
3 redenen om nu eventlocaties cateraars te reviewen. Ontdek de nieuwsbrief Bestel nu! Volg eventplanner.be / nl op Shop Boek EVENTS Kevin Van der Straeten. help contact pers evenement organiseren trouwfeest organiseren eventplanner.nl eventplanner.tv healthlab.be voorwaarden privacy adverteren. De nieuwste trends handige tips en actualiteit. rechtstreeks in jouw mailbox.
AP Audiovisuele Producties Multicamera faciliteiten Rental Sales.
Sinds 2005 uw specialist voor een geslaagde productie. Met de FlyAwayHD2 mobiele regieset en OBHD3 richten wij ons op broadcast DVD/Bluray opnames live weergave en livestreams van sport tot entertainment. Ons PA en verlichtingsaanbod biedt u kwalitatieve en betaalbare installaties voor meetings en optredens. Ook anno 2017 blijven we investeren in de nieuwste apparatuur begin dit jaar kwamen er 3 nieuwe Panasonic HPX371 camera's bij voor zowel ENG/EFP toepassingen als in multicamera.
Feestelijke gelegenheid beursstand of productlancering? Pro Industries.
Wat kunnen we voor u betekenen. Pro Industries verzorgt de technische ondersteuning van evenementen. Wij voorzien ideeën voor de. meest uiteenlopende feestelijke gelegenheden. Daarnaast bieden wij een ruim gamma aan van alles. wat met licht en geluid te maken heeft. U organiseert een groot feest voor vrienden en familie en u had graag veel kleur en muziek gehad? Of juist een kleine barbecue waar enkele kleinere lampen en een achtergrondmuziekje het geheel afmaakt? Start u een eigen zaak in de horeca of kan u winkel professionele verlichting gebruiken? Ben je DJ of gewoon ontzettend hard geïnteresseerd in audiovisuele apparatuur en technieken? Dan kunt u zeker bij Pro Industries.
BK SOUND Verhuur van klank licht beeld én discobar!
Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg om van uw feest of evenement een unieke beleving te maken. Of dat nu klein is of groot. De combinatie van ons uitgebreid gamma kwaliteitsmaterialen onze ervaring en professionele DJs zorgen ervoor dat uw trouwfeest verjaardag of bedrijfsevenement onvergetelijk wordt! Kijk wat wij te bieden hebben en laat u overtuigen om met ons in zee te gaan! Tel 32 0 476 38 19 95. Perfecte service en kwaliteitsmateriaal!
BSS Verhuur van licht en geluid te Diepenbeek. Big Sound Systems.
Tel 0479 51 28 41. Verhuur en verkoop van licht en geluid. BSS Verhuur van licht en geluid te Diepenbeek. Welkom op de website van BSS Big Sound Systems. Complete pakketten licht en geluid. Bij ons kan u terecht voor het huren van geluidsinstallaties discobars en lichtapparatuur. We verhuren ook complete pakketten voor verjaardagen bruiloften en bedrijfsfeesten met of zonder DJ. Fuiven en grote feesten.
Eglantier Mechelen verhuur geluidinstallaties.
Elk evenement is uniek waarvoor wij een oplossing op maat voor u voorstellen. Hierbij staan de wensen van de klant centraal! In onze verhuur hebben wij een uitgebreid gamma geluid en lichtmateriaal. DJ installaties Materiaal Pioneer Denon Rodec Ecler Technics. Verlichting zowel conventioneel als bewegend. Eglantier is een bedrijf dat zich specialiseert in verkoop verhuur plaatsing onderhoud herstelling van. Voor ons staan de wensen van de klant centraal. Daarom bieden wij u keuze uit degelijke producten in verschillende prijsklassen. Onze activiteiten richten zicht zowel naar particuliere klanten als naar professionelen.
Discobar huren dj west vlaanderen verhuur geluid en licht.
Soundrent Verhuurbedrijf voor feestapparatuur.
Op deze solide basis is een gigantische expertise opgebouwd in geluid licht en videotechniek. De opgedane knowhow maakt dat we perfect weten hoe onze apparatuur te gebruiken en herstellingen binnenhuis kunnen gebeuren. Masters in Event technology veel meer dan een reclameslogan! Vanuit deze achtergrond en dankzij onze service-gerichte instelling kan Soundrent bedrijven en particulieren van dienst zijn met een zeer breed scala aan producten en diensten.
Verhuur licht en geluid Dilbeek Halle Ninove Electric Light Sound Verhuur ELS.
0488 27 66 60. data-cycle-prevprevControl_3506780 data-cycle-nextnextControl_3506780 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse. E.L.S Verhuur licht en geluid gelegen te Dilbeek nabij Halle en Ninove. Welkom bij Electric Light Sound of E.L.S. Een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van licht en geluid in gans België! Wij kunnen alles zelf leveren en aansluiten of u kan dit allemaal zelf komen afhalen. Indien u zelf niet over genoeg kennis beschikt geven wij u graag advies of kunt u gebruik maken van onze lichttechnicus of geluidstechnicus. Ook een DJ kunt u bij ons huren. U kunt bij ons rekenen op een ruime keuze verlichtingsinstallaties geluidsinstallaties discobars videoapparatuur kabels generatoren.

Contacteer ons