Op zoek naar podium huren?

podium huren
 
Home Tzigane feestverhuur.
Veel gestelde vragen over feestmateriaal of een tent huren. Een handige lijstje dat je gewoon kan aanvinken om te zien of alles in orde gaat komen! In de kijker. Bekijk ook onze produkten in de kijker: speciale prijzen en unieke elementen om je feest uniek te maken. Bakken en braden 23. Tapinstallaties Koelkasten 10. Vloeren tapijt podium 14.
Podium huren? Gigant Stage is het adres voor in en outdoor constructies!
Al meer dan 30 jaar specialist in podium en evenementenconstructies voor.: Van lokaal tot internationaal, van popmuziek tot dance. Voor ieder wat wils in ons uitgebreide constructie gamma! Constructies voor obstacle runs om in te klimmen of professionele camera platforms voor live registraties?
Stad Aalst.
Podium huren Amsterdam Marktkramen.nl. Podium huren Amsterdam Marktkramen.nl.
Rijdbaar podium voor uw evenement. Naast vele marktkramen kunt u bij Marktkramen.nl ook podia huren. Met een afmeting van o.a. 5 x 6 meter hebben wij ook voor úw evenement het ideale podium! Neem contact met ons op, wij informeren u graag over onze tarieven en plaatsing van het podium.
Uitleendienst Provincie Vlaams-Brabant.
Social-profit organisaties, verenigingen en instellingen uit de sectoren jeugd, cultuur, onderwijs, sport, recreatie, leefmilieu, welzijn en gezondheid, gevestigd in de provincie Vlaams-Brabant. Verenigingen die beschikken over een vrijwilligersverzekering via de provincie Vlaams-Brabant. Provinciale diensten en de diensten van de lokale besturen uit de provincie Vlaams-Brabant.
SVH Productions Verhuur Licht, Geluid en Feestmateriaal.
Onze modulair opbouwbare podia kan u huren voor zowel een korte als op lange termijn. Welkom bij SVH Productions. Van kleine podia voor sprekers tot megapodia voor festivals. Onze modulair opbouwbare podia kan u huren voor zowel een korte als op lange termijn.
Podium huren Rotterdam Lion Facilitair B.V.
Wij organiseren allerlei evenementen, van congressen tot festivals. Podium huren in Rotterdam bij Lion Facilitair B.V: divers aanbod. Voor ieder evenement is een ander soort podium nodig. Zo heeft u bij een presentatie vaak maar een klein podium nodig, terwijl een podium op een festival boven alle bezoekers moet uittorenen.
zaalverhuur Cultuurcentrum Strombeek.
Klein podium op aanvraag. Hemmerechtszaal klein deel. 53 m: capaciteit van 30 personen. Beamer en scherm. Klein podium op aanvraag. 91 m: capaciteit van 36 personen. Muziekinstallatie en microfoon. Beamer en scherm. Opgelet: enkel s avonds te huur indien er geen schouwburgvoorstelling doorgaat.
Podium huren voor uw spreker, presentatie, dj of band?
Een podium huren met met een uitgekiende geluidsapparatuur of lichtshow. Eén adres voor jouw podium en alle techniek. Een greep uit onze mogelijkheden voor jouw podium. Een podium huren of podiumdelen huren? Een podium huren om jouw evenement te laten slagen?
feestmateriaal huren Gemeente Kapellen.
Ben je inwoner van Kapellen en/of lid van een Kapelse vereniging en je wenst een activiteit te organiseren? Dan kan je materialen huren van de gemeente. huurprijs en praktische regeling. Je kan het gereserveerde materiaal zelf afhalen of de gemeentelijke uitleendienst kan dit ook leveren. Bij levering is de huurprijs wel hoger en moet je per rit 25 betalen. nadarbarelen 25, m/stuk. podia en vloeren. houten dansvloer 55, x 6 m. opvouwbare podiumsteunen 40/60 cm. 3 m L x 150, m B. mobiel podium 8 x 6 m.
Huren en gebruiken van stadsmateriaal Stad Halle.
Huren en gebruiken van stadsmateriaal. Huren en gebruiken van stadsmateriaal. Geplaatst op vr 18 maart 16. Je kan verschillende soorten materialen zoals plooitafels, stoelen, mobiele podia, nadars, vlaggen, bij de stad huren en gebruiken. De dienst evenementen en lokale economie helpt je graag verder.

Contacteer ons