Meer resultaten voor Licht geluid verhuur

Licht geluid verhuur
 
Dekasound.
Welkom bij Dekasound. Dekasound is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht, geluid en videomateriaal. Een tweede luik zijn onze specials, denk maar aan ledwalls, ledvloeren, luchters, ventilatoren, firejets, unieke klassevolle ontwerpen, kassa-units en allerhande decoratieve materialen.
verhuur verkoop licht geluid videomateriaal Euro Events.
Verhuur en verkoop van licht, geluid en videomateriaal. Euro Events heeft 20 jaar ervaring op het vlak van verhuur en verkoop van professioneel geluid, licht en videomateriaal. Euro Events Witte Gevelstraat, 2627 Schelle, Belgi Tel: 0486 430 414 BTW: BE 0790 055 694 euro.events@telenet.be.
Sound Light PA verhuur RENTEK.
Zo bezitten we verschillende PA installaties en kunnen we u de nodige ervaren PA techniekers aanbieden. Of u nu op zoek bent naar verhuur van licht en geluid, verhuur van een PA installatie of verhuur van een muziekinstallatie, u kunt bij ons steeds terecht voor een passende licht en geluidsinstallatie of muziekinstallatie om te huren.
Licht klank verhuurfirma regio Kortrijk THS Verhuur.
Welkom bij THS verhuur. Als professionele licht en klank verhuurfirma leveren wij kwaliteit volgens elk budget. Het is dan ook de bedoeling om evenement per evenement op maat te voorzien van alle nodige klank en/of licht. Van volledige pakketten tot precies op maat gemaakte installaties kan u bij ons terecht. Zowel volledig geïnstalleerd door gediplomeerde techniekers tot afhalingen, alles is mogelijk naar uw wens en eisen. De prijsofferte omvat altijd alle kosten zoals b.t.w, transport, werkuren en materiaalkost. Zodoende dat u een perfect zicht hebt op uw uitgaven. Hopelijk kan u op deze site al de nodige info vinden die u nodig heeft om uw feest samen te stellen. Verder kan u ons altijd direct contacteren: via e-mail of telefonisch. Een afspraak maken is ook geen enkel probleem tijdens de week. Veel feestplezier en hopelijk tot gauw! Geniet van de kleine Super Solar LEDs of huur een volledige lichtbrug met muziekgestuurde scanners en spots. Onze klanksinstallaties zorgen voor een warm vol geluid voor elke dansvloer.
Soundrent Verhuurbedrijf voor feestapparatuur.
Geen producten in offertemand. Verhuur geluid licht en video! VIDEO LICHT REFERENTIES. REFERENTIES GELUID VIDEO LICHT. GELUID VIDEO LICHT REFERENTIES. GELUID VIDEO LICHT REFERENTIES. GELUID VIDEO LICHT REFERENTIES. GELUID VIDEO LICHT REFERENTIES. GELUID VIDEO LICHT REFERENTIES. GELUID VIDEO LICHT REFERENTIES.
Verhuur van professioneel licht en geluid SLV Rent Eventonline.
Podium huren Oost-Vlaanderen. Verhuur geluid en licht. Apparatuur huren Oost-Vlaanderen. Muziek verhuur Oost-Vlaanderen. Geluid en licht verhuur Oost-Vlaanderen. Licht en Geluid Oost-Vlaanderen. Huur verlichting Oost-Vlaanderen. Geluid Verhuur Oost-Vlaanderen. Huren in utrecht Oost-Vlaanderen. Verhuur van licht en geluid. Verhuur van licht en geluid Oost-Vlaanderen.
Geluidsinstallatie hurenVerhuur, licht en geluid, podium bij Axse.be.
De licht en geluid installaties zijn compleet en zeer makkelijk aan te sluiten op een laptop, mp3 speler, ipad. Verhuur van videomateriaal en presentatie materialen Techniek voor congres. Audio visueel materiaal, Meeting Support. Techniek Voor Congres. Axse.be is gespecialiseerd in de verhuur van audiovisueel materiaal voor meetings en congres.
DDA Sound Light: Verhuur van licht en geluid, huur discobar, PA installaties en podium. Wij zijn actief te Limburg, Vlaams-brabant, Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor he
Van een klein privéfeest tot een grote fuif, van een bedrijfsevent tot een conferentie, van een podium tot een beursstand, van een jazzoptreden tot een metaloptreden, alles is mogelijk! wenst u losse apparatuur of een volledige set met of zonder technici te huren voor uw event? ALLES OVER VERHUUR.

Contacteer ons