Meer resultaten voor licht huren

licht huren
 
Dekasound.
Welkom bij Dekasound. Dekasound is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht, geluid en videomateriaal. Een tweede luik zijn onze specials, denk maar aan ledwalls, ledvloeren, luchters, ventilatoren, firejets, unieke klassevolle ontwerpen, kassa-units en allerhande decoratieve materialen.
DDA Sound Light: Verhuur van licht en geluid, huur discobar, PA installaties en podium. Wij zijn actief te Limburg, Vlaams-brabant, Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor he
Van een klein privéfeest tot een grote fuif, van een bedrijfsevent tot een conferentie, van een podium tot een beursstand, van een jazzoptreden tot een metaloptreden, alles is mogelijk! wenst u losse apparatuur of een volledige set met of zonder technici te huren voor uw event?
TeXlab Klank, licht beeld verhuur en realisatie.
wij verhuren, creëren, bedienen alle audiovisuele materiaal. Reeds 7 jaar bieden wij u de grootste selectie in klank, licht en video aan in onze verhuur afdeling. Ook onze productionele mensen zitten niet stil en zorgen voor zorgeloze events, beurzen, concerten en festivals.
Blacklight Huren, Verhuur Glow in the dark blacklight UV effecten @ blacklighhuren.be.
Ultraviolet licht huren afgekort uv, ook wel ultraviolette straling, black light of uv-licht genoemd is Elektromagnetische_straling die net buiten het deel van het spectrum dat met het menselijk oog waarneembaar is. De Golflengte van ultraviolette straling ligt tussen Nanometer dus voorbij het Violet.
Licht klank verhuurfirma regio Kortrijk THS Verhuur.
zaterdag van 11h tot 13h retour en ophaal in werking te zien. Voor klank licht zijn er telkens verschillende pakketten waaruit je kan kiezen aangepast volgens je budget en event. We helpen je graag op weg indien je hierbij hulp bij nodig heeft.
Verhuur licht en geluidsinstallaties Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Maak dan snel een bedrijfsfiche aan en voeg een link toe aan dit overzicht. Tags: verhuur geluid, licht huren, geluidsinstallatie huren, geluid huren, geluidsinstallatie verhuur, geluidsinstallaties verhuur, licht verhuur, geluidsinstallaties, geluid verhuur, verhuur geluidsinstallaties, verhuur geluidsinstallatie, verhuur licht, verhuur licht en geluid, licht en geluid, lichtverhuur, geluidverhuur, verhuur pa, geluid en licht, verhuur klank en licht, huur geluid.,
Verhuur licht bij axse.be. licht huren, led verlichting, effecten.
Home / verhuur licht verhuur licht. Verhuur Licht Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, led parren, moving Heads, theater verlichting, noodverlichting, decoratie armaturen. Disco Party Lights. Licht huren tovert jouw evenement om tot een gezellig geheel en brengt je gasten in de sfeer.
Geluidsinstallatie hurenVerhuur, licht en geluid, podium bij Axse.be.
Expo Beursstanden Podium huren Pipe drape huren. Axse.be is uw ideale partner voor het leveren van professionele licht en geluidsinstallaties, podiums, beursstanden, AV materialen voor alle Events, gaande van een intiemste theatertour, congres, bedrijfsfeest, roadshow beursstanden of een grote live PA set.

Contacteer ons