Op zoek naar geluid en licht?

geluid en licht
 
Freak Si verhuur geluid en licht Opnamestudio Muziekproductie.
Met ledverlichting maken we dan ook gebruik van de laatste nieuwste technieken. Wij zorgen voor verhuur van geluid en licht installaties, micros, speakers, mengtafels, led lichten. indien gewenst zorgen wij voor de opbouw en demontage en natuurlijk ook de bediening ervan en dit volgens de regels van de kunst.
Verhuur.
Geronika is uw partner op het gebied van: professionele geluid, licht, video en presentatie apparatuur. U kunt bij ons terecht voor de huur van audio-visueel materiaal voor al uw.: Fuiven en Discobars. Of het nu gaat om losse verhuur of complete producties, bij Geronika kunt u terecht voor deskundig advies.
Verhuur: Licht en Geluid.
Muziekhandel Vanderheyden in Geel biedt u een ruim aanbod instrumenten voor elk budget, van beginner tot pro. We zijn bovendien officiële dealer v. Import Verkoop Verhuur van professioneel Licht en Geluid Naast onze import merken verkopen wij ook nagenoeg alle andere merken audio en licht.,
Dj shop Tx3 Aalst Verkoop-Verhuur-Service: DJ gear Tx3 Klank-en Lichttechnieken.
Ook sfeerverlichting en geluid kunt u hier aan ons overlaten. Startpagina Bedrijfsinfo Nieuws Showroom Verkoop Verhuur Service Tips Tricks Onze merken Pers Contact. Copyright TX3 BVBA, De Gheeststraat 12 9300 Aalst 2017 Klank en Lichttechnieken, DJ shop, Pioneer Pro DJ Plus dealer, DJ gear en MIDI controllers.
Crew Licht en Geluid Vehuur en verkoop van licht en geluid.
Voor elk evenement de juiste licht geluid oplossing. U wilt licht en geluid dat op de juiste zaken de aandacht vestigt en geen eigen leven gaat leiden. Laat het over aan Crew Licht en Geluid. Wij hebben voor elk evenement de juiste licht en geluid oplossing.
Ostron verhuur audiovisueel materiaal Camera licht geluid grip steadycam.
Poortakkerstraat 1 Bus G / 9051 Gent. BANK Belfius BE86.0688.9959.9750. tussen 10-12u / 14-18u. op zaterdag tussen 14 18u. zon en feestdagen gesloten. zon en feestdagen gesloten. telefonisch bereikbaar via 09/335.73.35. tussen 9-12u / 13-18u. behalve op zon en feestdagen.
Geluid en licht installaties Kortrijk BT Sound.
We hebben lichtsets zowel met conventioneel licht als met bewegend licht. Onder onze klanten tellen we cafés en kleine discobars maar ook trouwfeesten en grotere evenementen. U kan bij ons terecht voor evenementen tot 5000 personen, zowel binnen als buiten. Wij zorgen ook voor een DJ indien u dit wenst. Onze specialiteit is live muziek. We zorgen voor de installatie van PA-constructies, een soundsystem en een lichtinstallatie. Tijdens het optreden zelf stellen we het geluid af.
HRS Geluid Licht Video huren.
Welkom op de website van HRS geluid licht video v.o.f. Jeroen Hoogveldt en Freek Reniers zijn de drijvende krachten achter dit bedrijf. HRS geluid licht video is uw partner voor geluid, licht en video bij feesten, evenementen, concerten, presentaties en tevens losse verhuur van geluid, licht en video apparatuur.
Doodskist met licht, geluid en beweging DreamLand.
/ Ga met de muis over de afbeelding om te zoomen. Doodskist met licht, geluid en beweging. NEW SKU: 3281497. Zet deze doodskist in een handomdraai in mekaar en kijk hoe ze huiveringwekkend beweegt en angstaanjagend licht en geluid maakt.
Events 4 Fun Licht Geluid.
U kan bij ons terecht voor de verhuur van geluid, licht en video voor uw fuif, evenement., Maar ook voor uw vergadering, seminarie, congres, kan u bij ons terecht. Zelf afhalen is mogelijk, maar wij kunnen ook zorgen voor transport, plaatsing en bediening.
Verhuur licht en geluid PA-verhuur voor concerten.
VOLLEDIGE VERZORGING VAN LICHT GELUID. Voor elk evenement hebben wij de gepaste apparatuur. Een optreden of festival in openlucht of een zaal, Een musical, toneelvoorstelling, dansvoorstelling of gewoon een privéfeest. VERHUUR VAN GELUIDS EN LICHTMATERIAAL. zowel met als zonder plaatsing of bediening.

Contacteer ons