Zoeken naar dj installatie huren

dj installatie huren
 
Uitleendienst Gent Overzicht verhuur.
Prijs x Aantal. art014 Set 14: Geluid stereo DJ 300pers. 2 Gepowerde Boxen RCF Art 715-A MK2 2 boxstatieven, mengpaneel RODEC MX180 4 kanalen: mic/aux/phono 1 mic, 1 micro met statief. Voor feesten max. OPGELET NIET OP NIET-GESTABILISEERDE STROOMGROEP AANSLUITEN!
Discobar huren, verhuur muziekinstallaties en discobars.
Een geschikte discobar huren, muziekinstallatie, dj apparatuur voor uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of event? U kan bij ons ook een discobar huren zonder of met Dj. U geeft een fuif, galabal, personeelsfeest, of wenst een budgetvriendelijke discobar te huren. Bekijk dan even onze partysets. Wij beschikken over de top producten van de bekende merken Pioneer, Rodec en Denon. voor de gevorderde DJs. Voor de Beginners, kleine en thuis feestjes hebben we eveneens een comeplete dj installatie die eenvoudig in gebruik is.
Homepage Ampli.
DJ installatie Antwerpen Party Rax.
Als Dj op zoek naar een installatie. Als DJ op zoek naar een installatie? Bel nu voor een verhuurlijst. Verhuur DJ installaties. Party Rax te Antwerpen is de plaats voor het huren van discobars, luidsprekers en verlichting voor de dansvloer.
Geluidsinstallatie lichtinstallatie huren.
Heeft u nog bijkomende vragen of opmerkingen, wenst u een offerte op maat, twijfel niet en contacteer ons. Onze belangrijkste doelstelling: KLANTENTEVREDENHEID PERFECTE SERVICE. Gsm: 32 0495/22 68 67. Thets-renting.be: verhuur geluid geluidsinstallatie huren dj apparatuur huren lichtinstallatie huren verhuur beursstanden.
PLS sound light.
Verhuur Verkoop dj services vaste installatie PA service. Professionele installaties op maat van de actieve dj actief in groot Leuven en makkelijk bereikbaar. verhuurprijslijst onze dj's.' PLS Sound Light is een jong en dynamisch bedrijf met een verkoop en een verhuur afdeling.
Verhuur van licht en geluidsinstallaties in Ham Limburg.
Licht Geluid DJ PA. Neem contact op i.v.m. de verhuur van licht, geluid, DJ en PA. Visualsounds werkt met professionele lichtinstallaties. Sfeervolle belichting wordt ondersteund door een goede geluidsinstallatie. Naast de basisproducten worden ook speciale producten verhuurd. DJ-sets worden samengesteld met het meest gangbare en kwalitatieve materiaal.
JMC Productions Discobar, DJ, verhuur licht en klank, PA, event ondersteuning en veel meer.
DJ Jan Samaey uit Oudenburg met meer dan 20 jaar aan ervaring. Hoe groot of klein uw feest ook is, wij verzorgen het tot in de puntjes! Door onze jarenlange ervaring heb ik inmiddels een netwerk van contacten uitgebouwd met tal van ervaren DJs. U lanceert een nieuw product of neemt deel aan een beurs. Wij kunnen instaan voor de opbouw van uw stand en desgewenst voor de nodige licht en klankondersteuning. JMC-productions verhuurt eveneens een uitgebreid gamma klank en lichtmateriaal. U kan bij ons terecht voor het huren van microfoon tot complete set voor megafuif, bedrijfsevenement, presentaties, beursstanden en veel meer.
DJ installatie Antwerpen Party Rax.
Als Dj op zoek naar een installatie. Als DJ op zoek naar een installatie? Bel nu voor een verhuurlijst. Verhuur DJ installaties. Party Rax te Antwerpen is de plaats voor het huren van discobars, luidsprekers en verlichting voor de dansvloer.
geluidsinstallatie huren in Antwerpen/Oost-West Vlaanderen.
Licht klank verhuurfirma regio Kortrijk THS Verhuur.
Gratis offerte contact. Verhuur van licht klank Kortrijk THS Verhuur Kenneth Soete 2017-07-21T1318120000.: Welkom bij THS verhuur. Als professionele licht en klank verhuurfirma leveren wij kwaliteit volgens elk budget. Het is dan ook de bedoeling om evenement per evenement op maat te voorzien van alle nodige klank en/of licht.

Contacteer ons