Resultaten voor Verhuur licht en geluid

Verhuur licht en geluid
 
BK SOUND Verhuur van klank, licht, beeld én discobar!
BK SOUND is uw partner voor de verhuur van klank, licht, beeld en discobar. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg om van uw feest of evenement een unieke beleving te maken. Of dat nu klein is of groot.
Studio 2000 S2.be Geluidsinstallatie huren en Lichtinstallatie huren.
NIEUW IN DE VERHUUR ROBE POINTE. KLJ Beervelde with 2 empress. Summer Switch 2015. Studio 2000 Licht en Geluid verhuur is gespecialiseerd in het verzorgen van alle beeld en geluid op uw evenement. Zowel de zakelijke als amusementssector kent voor Studio 2000 geen geheimen.
Jacko Sound BVBA Jacko Sound bvba uw partner voor dj's' karaoke, P.A, verhuur van licht, geluid en video apparatuur, kinderdisco, zaaluitlichting, beursstanden.
Ook op gebied van apparatuur heeft Jacko Sound de nodige ervaring en kennis in huis om uw evenement professioneel te ondersteunen, Jacko Sound is een ervaren speler op de Verhuur markt. U kan bij ons terecht voor de verhuur van: Geluid Licht Beeld Karaoke apparatuur Truss Rigging Zaal aankleding Plasma tv's' Sterrendoek Stroom verdeling Beurs standen, springkastelen, Enkele foto's' vindt u in het tabblad verhuur.
D-Rent BVBA verhuur en verkoop van klank en licht.
Als het nu gaat om klank en licht, special effects, video en projectie of ondersteuning bij het organiseren, het team van D-Rent BVBA helpt u graag op weg. Al onze materialen worden getest alvorens deze opnieuw de deur uit gaan, zo kunnen we garanderen dat alle toestellen naar behoren werken. Hebt u toch nog een probleem of vragen? Dan zijn wij steeds bereikbaar. TBF SprayMaster Firejet. Nieuw in de verhuur.
SLSGroup-Standenbouw Events-Logistiek.
Aven Ackers 2 B-9130 Verrebroek. 32 3 755 81 91. 32 3 755 81 92. SLS Group at your service, 24/7! SLS EXPO EVENTS. Totaalinrichting van events, nationaal en internationaal. standenbouw, nationaal en internationaal. verhuur van audiovisueel materiaal. verhuur van theatertextiel.
New lines.
Spice up your event! Creëer bij elke gelegenheid de juist sfeer! Met ons designmeubilair en de NewLines accessoires voor licht, geluid en video maakt u er iets bijzonders van. U kunt ze bij ons kopen en huren. Licht, geluid, video podium.
ARC-PRODUCTIONS bvba: Professioneel licht geluid: Technology in Entertainment: Home.:
ARC-Productions bvba uit Dentergem staat voor jarenlange ervaring en professionalisme in verhuur en verkoop van licht en geluid. Dé specialist in geluid, video projectie en belichting voor al uw evenementen en producties. Bij deze All Rental Company kan u terecht voor ontwerp, advies, verhuur en verkoop van sound light installaties alsook alle LED schermen.
Verhuur licht en geluid Mol RVB Sound And Light: springkastelen, Led.
Zuiver geluid uit de luidsprekers verkrijgt u na het huren van geluidsinstallatie in de speciaalzaak. Bij grote evenementen zorgt een technicus voor de opbouw en afbraak. Naast de verhuur van licht en geluid denkt de zaak ook aan het plezier van de kinderen op uw feest.
BP Licht en Geluid.
U kan bij ons terecht voor zowel kleine als grote evenementen. U kan kiezen uit onze partysets, maar uiteraard verzorgen wij ook op maat gemaakte sets en voorzien wij ook de verhuur van losse toestellen. Wij werden reeds gevraagd voor trouwfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, fuiven, expo, optredens, beurzen, productvoorstellingen, recepties, braderijen, PA en zoveel meer. Heeft u echter nog vragen over onze dienstverlening of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet ons te contacteren. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Geluid Licht Truss Statieven Decoratie Partysets.
Ohm.
onze zaak is gesloten op 24 en 31 december om 15.00u. Welkom op de website van Ohm. Reeds jaren lang zijn we actief in verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht. Wij beschikken over een ruime showroom, demoruimte en magazijn.
Lichtapparatuur, geluidsapparatuur, Kapellen, België Delegation.
data-cycle-prevprevControl_4437685" data-cycle-nextnextControl_4437685" data-cycle-center-horztrue" data-cycle-slides" div.slidepart" data-cycle-slide-classslidepart" data-allow-wraptrue" data-cycle-logfalse" data-cycle-timeout4000" data-cycle-speed1000" data-cycle-auto-heightfalse" styleheight: 260px." Een spraakmakend evenement begint bij uitstekend licht en geluid. Vertrouw daarom op het vakmanschap van Delegation in Kapellen voor de lichtapparatuur en geluidsapparatuur van uw volgende festival of feest. Wij zorgen voor een volledig afgewerkte organisatie van diverse evenementen en huwelijken. Een aangepaste service en het gebruik van hoogstaande materialen dragen wij hoog in het vaandel. Wij hebben niet voor niets al een lange lijst met tevreden klanten. Wij zijn gevestigd in Kapellen, maar zijn werkzaam in heel België. Waar uw evenement ook plaatsvindt, wij zijn uw specialist voor de verhuur van licht en audio.

Contacteer ons