Resultaten voor Verhuur licht en geluid

Verhuur licht en geluid
 
Geluidsinstallatie lichtinstallatie huren.
THTS RENTING is reeds meer dan 15 jaar actief in het verhuren van professioneel licht en geluidsmateriaal. Dit voor partys fuiven trouwfeesten bedrijfsfeesten beurzen enz. Wij bieden onze klanten indien gewenst een totaaloplossing aan. Als innovatieve onderneming volgen wij alle. technische ontwikkelingen op de voet. Dat blijkt uit ons ruim aanbod met tal van moderne toepassingen en producten. Wat kan ons bedrijf u bieden?
Verhuur licht en geluid FOL Sound VisionFOL Sound Vision.
Meer weten over Prive-feesten. Bij het organiseren van een fuif of themafeest is een origineel concept zeker in verhuur van licht en geluid een extra troef om het feestje tot een succes te maken. Meer weten over fuiven party's. Voor optredens en het versterken van live bands hebben we diverse geluidssets en PA mixers beschikbaar. Meer weten over PA optredens. Opbouw van uw beursstanden met behulp van professionele lichtstructuren truss algemene belichting HQI of sfeerlicht creëren van black-boxen. Meer weten over beursstanden.
Verhuur licht geluid.
32 0 3 843 27 36. Steenweg op Waarloos 31a. U beschikt zelf over een basiskennis van licht geluid en u wil toestellen zelf afhalen bij ons magzijn? Laat ons weten naar waar je op zoek bent en wij helpen jouw bij je keuze! Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google. Waar staan wij voor? uw technische partner bij licht geluid en beeld projecten. uw raadgever voor uw evenement. onze mensen maken het verschil.
Verhuur licht en geluid PA-verhuur voor concerten.
Kenwood walkie talkie TK3401D. Kenwood walkie talkie TK 3401D KMC-21M 4 stuks beschikbaar Promoprijs 15/st of 50 voor 4 st Lees meer. NIEUW IN VERHUUR Briteq black truss en hoeken zie bij verhuur afdeling Truss Ki-music Lees meer. Sinds jaar en dag is KI-Music een betrouwbare partner voor licht en geluidsversterking bij rock en andere c Lees meer. 0476 25 40 11.
Pro Industries verhuur licht en geluid Reviews Vergelijken Informatie eventplanner.be.
3 redenen om nu eventlocaties cateraars te reviewen. Ontdek de nieuwsbrief Bestel nu! Volg eventplanner.be / nl op Shop Boek EVENTS Kevin Van der Straeten. help contact pers evenement organiseren trouwfeest organiseren eventplanner.nl eventplanner.tv healthlab.be voorwaarden privacy adverteren. De nieuwste trends handige tips en actualiteit. rechtstreeks in jouw mailbox.

Bekijk onze lijst met 2de hands materiaal. U gaat iets organiseren maar hebt geen ervaring met licht en geluid? Wij helpen u graag verder met onze jarenlange professionele ervaring. Algemene Huur en verkoopsvoorwaarden. De goederen zijn af te halen te 9090 Melle Klein-Begijnhofstraat 2 of worden geleverd op de contractueel bedongen plaats. De goederen worden steeds in technisch perfecte staat geleverd. Bij eventuele problemen na afhaling / levering dient de zaakvoerder van MP light sound dhr Maarten Monsieur telefonisch te worden gecontacteerd op het gsm nummer 0476/895741. Bij afwezigheid dient men een voicemailbericht na te laten met een beschrijving van het probleem.
DNF Music Merchtem verhuur van klank en licht.
Verhuur van professioneel licht en geluid SLV Rent Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Audio-visueel fotografie België Verhuur van professioneel licht en geluid SLV Rent. Verhuur van professioneel licht en geluid SLV Rent. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's. SLV Rent Outstanding Concept Support. Geluid licht en video 3 essentiële pijlers op elk event. De onmisbare factor op uw event? Wij ondersteunen u op het gebied van geluid licht en video op elk seminarie congres presentatie avondfeest modeshow of VIP-feestje. We verzorgen alles tot in de puntjes zodat uw klanten en hun genodigden meer dan tevreden kunnen terugkijken op hun event. Concept support op persoonlijk niveau.
Verhuur professionele licht en geluid apparatuur.
Home Verhuur Licht en Geluid. Verhuur licht en geluid. Van een kant en klare drive-in-show tot complete project verzorging op maat het is allemaal mogelijk bij West Sound Light! Organiseert u een bedrijfsevenement festival presentatie beurs of een andere gelegenheid waar professioneel licht en geluid gewenst is? Wij denken met u mee en zullen voor ieder type evenement een passende oplossing samen stellen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat voor elk budget en evenement een professionele uitstraling te realiseren is.
SVH Productions Verhuur Licht Geluid en Feestmateriaal.
Maar ook voor tafels stoelen potten pannen. zit u goed bij ons. VERHUUR VAN LICHT GELUID EN VIDEO SYSTEMEN. SVH-Productions is uw partner bij uitstek voor de verhuur van licht geluid en video installaties. Met licht kan een hele sfeer gecreëerd worden. Eén van de belangrijkste zaken op een evenement is glasheldere klank. Naast licht en geluid bieden wij ook videomateriaal zoals beamers televisie en projectieschermen en andere apparatuur aan. Alles voor het ophangen en monteren van geluid en lichtinstallaties. Wij hebben noodverlichting voor alle evenementen beschikbaar.
Sound Light PA verhuur RENTEK.
Zo bezitten we verschillende PA installaties en kunnen we u de nodige ervaren PA techniekers aanbieden. Of u nu op zoek bent naar verhuur van licht en geluid verhuur van een PA installatie of verhuur van een muziekinstallatie u kunt bij ons steeds terecht voor een passende licht en geluidsinstallatie of muziekinstallatie om te huren. U kunt de geluidsinstallatie die u wenst te huren zelf komen afhalen dit kan enkel voor de kleinere geluidsinstallaties of wij zorgen voor de levering en opbouw van de geluidsinstallatie op uw evenement. Deze website is nog in opbouw kom binnenkort zeker eens terug wanneer deze volledig klaar is! RENTEK verhuur licht en geluid. Hoe kan innovatie jou bedrijf sterker maken?

Contacteer ons