Zoeken naar Verhuur licht en geluid

Verhuur licht en geluid
 
Home Yuca.
Verhuur van kroonluchters. Gemakkelijke en compacte plug play toestellen, toegankelijk voor iedereen. Alles op gebied van PA. Speakers, mengtafels, microfoons, effectenapparatuur, inserts. State" of the art" geluidssystemen. Yuca Pro Audio Light is door de jaren heen een stabiele partner en leverancier geworden van professionele geluid en lichtinstallaties.
KSL Licht Geluid.
KSL is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat actief is op het gebied van licht en geluid. Elk evenement waar KSL licht en geluid verzorgt, willen we zowel voor het publiek als voor de organisator zo aangenaam mogelijk maken.
Welkom bij JK Licht en geluid! JK Licht en geluid.
Losse verhuur: afhaling en levering. Truss constructies op maat. Naast het licht en geluidsmateriaal bieden wij de mogelijkheid van een wettelijke keuring voor uw evenement. Dit omvat ondermeer een elektriciteitskeuring en een veiligheidskeuring. Welkom bij JK Licht en geluid! Welkom op onze site., JK is een groeiende verhuurfirma in licht en geluid, wij bieden een groot gamma professionele licht en geluidsapparatuur. Naast het verhuren voorzien wij ook de verkoop van licht en geluidsmateriaal.
Home.
ALD Verhuur licht geluid. Welkom bij ALD Verhuur licht geluid. Houd je een verjaardagsfeestje, trouwfeest, receptie, personeelsfeest., en ben je op zoek naar een geluidsinstallatie met of zonder dj en/of belichting hiervoor? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Demon NV Verhuur en verkoop licht en geluid.
Verhuur en verkoop licht en geluid. Ontdek ons aanbod. Demon is GSL partner voor België! De gerenomeerde luidsprekerkastenbouwer db legt de lat op een nieuw niveau, ver weg van eender welke concurrent. De allernieuwste technologiëen in geluidsversterking zijn uit de kast gehaald en verzegeld met maar liefst 24 patenten.
Savanger Verhuur van licht en geluidsinstallaties.
Enkel licht of geluid huren? Wij werken uitsluitend met TOPmerken zoals JBL, Martin, Mach Audio, Crown, QSC., Zin in een feestje? Huur eens een KARAOKE-set bij SAVANGER! Professionele set NU aan VOORDEELPRIJS bestaande uit 2 draadloze micro's, GROOT TV scherm / beamer vouwscherm naar keuze EXTRA SCHERM voor de zangeres, mengtafel, laptop karaokesoftware, JBL luidsprekers en versterker.
EQS Pro-Rent Licht en geluid huren EQS Pro-Rent.
EQS Pro-Rent Licht en geluid huren. EQS Pro-Rent staat voor u klaar of het nu voor volledige producties of voor de losse verhuur van licht en geluidsmaterialen is. Voor producties kijken wij graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden met oog voor uw bepaalde vragen of wensen.
Peitsman Licht en Geluid Rotterdam Projecten, verhuur en verkoop.
Welkom op de site van Peitsman Licht en Geluid. In de twintig jaar van haar bestaan is het Rotterdamse Peitsman Licht en Geluid uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner bij business events en evenementen. Peitsman Licht en Geluid is van origine leverancier van licht en geluid.
www.soundsplash.be.
New lines: verhuur licht en geluid, lounge meubilair voor events.
TV Film premières Bedrijfspresentaties Productlanceringen Beursstands Congressen Feesten Evenementen Persvoorstellingen Road tours en méér. Gestelde, ongestelde en welgestelde lichamen in de Limburghal. VTM stand Autosalon Brussel 2016! Kom racen met de echte Voice stoelen op de vtm stand op het Autosalon.
Studio 2000 S2.be Geluidsinstallatie huren en Lichtinstallatie huren.
NIEUW IN DE VERHUUR ROBE POINTE. KLJ Beervelde with 2 empress. Summer Switch 2015. Studio 2000 Licht en Geluid verhuur is gespecialiseerd in het verzorgen van alle beeld en geluid op uw evenement. Zowel de zakelijke als amusementssector kent voor Studio 2000 geen geheimen.

Contacteer ons