Meer resultaten voor Evenementen verhuur

Evenementen verhuur
 
Vivido.
Verhuur van feestmateriaal en totaalinrichting van evenementen. Elk feest of evenement is uniek en kent zijn eigen uitdagingen in organisatie, voorbereiding en uitvoering. Vivido is een jong ambitieus bedrijf dat zich toespitst op het verhuur van feestmateriaal en totaalorganisatie van feesten.
Verhuur spingkastelen, suikerspinmachines, popcornmachines, XL Games LC-Taalvakanties Taal en onderwijs op maat.
Springkasteel De" tijger." Maak het leuk en luchtig: huur een springkasteel, amusement verzekerd! Enkel levering aan huis, Slecht-weer-garantie. Suikerspinmachine met kar. Populaire traktatie voor jong en minder jong en tevens een attractie om naar te kijken! Enkel levering aan huis.
Rent-a-Party Verhuur feestmateriaal Verhuur tenten Feest organiseren Dome Tenten.
VERHUUR VAN FEESTMATERIAAL, VOOR PARTICULIER EN PROFESSIONAL. TOTAALORGANISATIE EVENEMENTEN VOOR BEDRIJF EN PRIVÉ. ONVERGETELIJK, MAGISCH, CONCEPTUEEL, TRENDY, VERBLUFFEND, WE HEBBEN HET! FEELING VOOR FEESTEN, U ZORGT VOOR DE GASTEN, WIJ VOOR DE REST. THE FREEDOM TO CHOOSE THE POWER OF IMAGINATION.
Tenten verhuur FTS Alu tenten, Etagetenten en Concerttenten.
Bij FTS huurt u tenten in alle vormen: concerttent, alu-tent, feesttent voor kleine en grote feesten en evenementen. Bij FTS verhuur huurt u ook stroomgenerators en verwarming Steeds biedt FTS verhuur de beste oplossingen. FTS verhuurt vanaf nu ook Alu boogtenten van 15, 20, 25 en 30 m breed.
GEKR Feestverhuur Alles voor uw evenement.
0477 48 85 49. Feestverhuur voor alle evenementen. GEKR is specialist in de verhuur van feestmateriaal. Wij hebben alles in huis om van evenement een succes te maken. Kleine feestjes of grote evenementen, voor particulieren of bedrijven: iedereen kan bij ons terecht.
Attractie verhuur the Fungroup Extreme attracties huren.
Voor extreme en speciale attracties op maat zit je bij The Fungroup helemaal goed! The Fungroup is al bijna 25 jaar leverancier van de meest originele en vernieuwende attracties. Mede door zijn hoogst exclusieve attracties vonden wereldwijd al meer dan 40 landen de weg naar het Belgische Zonhoven.
verhuur elektrische golfkarren voor evenementen Park Drive electric.
over park drive. Golfkarren voor evenementen. Heeft u tijdelijk een golfkar shuttel nodig Onze golfkarretjes helpen u met uw mobiliteitsprobleem. Elektrische golfkarren zijn zeer geschikt ook voor een beurs, teambuilding dagen concert, toernooi of gewoon een dagje weg met het gezin. Invest-Mobile beschikt over een zeer grote vloot golfkarretjes en vele type voor allerhande gebruik en elektrisch aangedreven ook hebben wij Electro trucks in ons verhuur Gamma.
JMT Meubels huren voor een beurs, evenement of congres?
Contactgegevens en contactformulier JMT.be Ruime keuze in beursinrichting Specialist in verhuur van beursinrichting voor evenementen Bestel direct! Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website.: Om verder te gaan, dan kunt u acivate JavaScript in uw browser.
Toilet of toiletten huren? GSV Verhuur.
Toch zijn er evenementen waar de bezoekers net dat ietsje meer luxe wensen. Maar een mobiel luxe urinoir, hoe ziet er dat dan juist uit? Tel: 32014 67 94 03. Fax: 32014 67 13 83. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 2017 GSV Verhuur.
Verhuur feestmateriaal en feestbenodigdheden voor al uw feesten evenementen Schoetersrental Services.
Verhuur van exclusief porseleinen servies. Vind de meest elegante porseleinen tassen, kopjes, ondertasjes en bijbehorende items bij Schoeters! Verhuur van wit metaal bestek en verzilverd bestek om de mooiste feesttafels te kunnen indekken. Verhuur van buffetmateriaal en dienschalen voor al uw feesten en evenementen.
Welkom Publi-Rent.
Reeds meer dan 35 jaar onze troef en specialiteit. Wij zijn ook voor de Benelux invoerder van enkele exclusieve artikelen. Voor alle andere evenementen stellen wij steeds een offerte op maat voor, dit indien nodig samen met een 3D ontwerp.

Contacteer ons