Meer resultaten voor Evenementen verhuur

Evenementen verhuur
 
Festi-Rent verhuur voor feesten en evenementen Présentatie van Festi Rent.
Festi werd in 1998 gecreërd, is een leader op het gebied van verhuur van feestmateriaal. De oprichting valt samen met de hervatting van de familiale activiteiten die voorheen aangeduid als Ets Michel Regnier, bieden wij meer dan 40 jaar ervaring in de industrie. Met een team van 15 personen, Festi heeft de constante zorg voor alle aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen, van MKB tot multinationals, verenigingen, overheden, ambassades, hotels, cateraars, organisatoren van evenementen, evenals talrijke individuen die waarde hechten aan onze know-how.
Rent-a-Party Verhuur feestmateriaal Verhuur tenten Feest organiseren Dome Tenten.
VERHUUR VAN FEESTMATERIAAL, VOOR PARTICULIER EN PROFESSIONAL. TOTAALORGANISATIE EVENEMENTEN VOOR BEDRIJF EN PRIVÉ. ONVERGETELIJK, MAGISCH, CONCEPTUEEL, TRENDY, VERBLUFFEND, WE HEBBEN HET! FEELING VOOR FEESTEN, U ZORGT VOOR DE GASTEN, WIJ VOOR DE REST. THE FREEDOM TO CHOOSE THE POWER OF IMAGINATION.
Verhuur feestbenodigdheden Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Dan mag het niet ontbreken in deze lijst. Voeg daarom gratis een link toe via onderstaande knop. Tags: verhuur feestbenodigdheden, feestbenodigdheden verhuur, feestbenodigdheden, feestverhuur, feest verhuur, partybenodigdheden, verhuur partybenodigdheden, verhuur evenementen, event benodigdheden, evenementbenodigdheden, eventbenodigdheden, party benodigdheden., Brabant Wallon Bruxelles.
Martens Evenementen Service.
Martens Evenementen Service: verhuur tenten en feestmaterialen! Welkom op de website van Martens Evenementen Service! Martens Evenementen Service verhuurt een uitgebreid assortiment tenten en feestmaterialen, geschikt voor tuinfeesten en communiefeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten én fuiven en festivals. Heeft u een tuinfeest of barbecue gepland?
Verhuurdienst feestmateriaal.
Verhuur van meubelen, decoratie, servies. voor een feest of event Verhuur van Feestmateriaal. Organiseer je een repaircafé of workshop? Dan kan je één van onze Repair Kisten electro, meubelen, fietsen, kleding Verhuur van Repair Kisten. Verhuur van feestmateriaal voor events.
Verhuur spingkastelen, suikerspinmachines, popcornmachines, XL Games LC-Taalvakanties Taal en onderwijs op maat.
Maak jou feest compleet met super voordelig promopack van Le Crayon Evenementenverhuur. Enkel levering aan huis. Promopack: Springkasteel Suikerspinmachine. Maak jou feest compleet met dit super voordelig promopack. Enkel levering aan huis. Maak het leuk en luchtig: huur een springkasteel, amusement verzekerd!
Harry Malter Verhuur evenementen.
U wilt een origineel personeelsfeest, familiedag of event organiseren? Familiepark Harry Malter biedt mogelijkheden met of zonder catering parkfaciliteiten, het hele jaar door! Capaciteit: vanaf 100 tot 5000 personen. Download hier onze informatiebrochure Family Days als PDF! Evenementen op maat volgens uw budget.
GEKR Feestverhuur Alles voor uw evenement.
Grote en kleine tenten in diverse vormen. KLAAR OM UW EVENEMENT TE PLANNEN? Huur uw feestmateriaal eenvoudig online of bel ons voor meer informatie. 0477 48 85 49. Feestverhuur voor alle evenementen. GEKR is specialist in de verhuur van feestmateriaal.
Evenementen verhuur: machine voor bankbiljetten / munt Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Evenementen verhuur: machine voor bankbiljetten / munt. 26 x bekeken sinds 25 juli 2018. 1 van 6. Overige feestartikelen Conditie.: Voor uw grote evenementen, verhuren wij met factuur machines om de bankbiljetten / munten te rekenen. Bespaar tijd met deze handige apparaten.
Verhuur meubilair Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
leveranciers evenementen Verhuur meubilair. Op zoek naar meubilair voor je evenement? Neem dan een kijkje op eventplanner.be. Wij hebben een handige lijst met alle ondernemingen die meubilair verhuren. Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen.
Congrescentrum BEL bel.brussels: verhuur van zalen, vergaderzalen, receptieruimten, conferentiezalen, seminariezalen, event rooms.
Sindsdien wordt de locatie volop gebruikt. Het BEL bezit dan ook heel wat troeven waardoor het in Brussel een belangrijke speler is geworden voor het verhuur van zalen voor duurzame evenementen: de capaciteit van het auditorium 415 zitjes, een origineel en visionair design met indrukwekkend veel natuurlijk licht, een niet te kloppen prijs/kwaliteitverhouding, dienstverlening op maat, spitstechnologische installaties, duurzame en biologische voeding, een passiefgebouw.,

Contacteer ons