Resultaten voor speakers huren

speakers huren
 
Comments Watts Productions.
Luidsprekers huren? Voor indoor en outdoor evenementen Bazelmans AV.
Onze geluidstechnici zorgen er altijd voor dat sprekers en artiesten prima te verstaan zijn. Op de eerste en op de achterste rij. Met oplossingen voor binnen en buiten. Bel of mail voor een afspraak. We geven je graag deskundig advies. Meer over luidsprekers huren.
DJ installatie Antwerpen Party Rax.
Bel nu voor een verhuurlijst. Verhuur DJ installaties. Party Rax te Antwerpen is de plaats voor het huren van discobars, luidsprekers en verlichting voor de dansvloer. Bel voor meer informatie omtrent het gamma en de prijzen op werkdagen best na 17h.
Spectrum AV Geluid en licht tegen de beste prijs, service inbegrepen Spectrumav.
Spectrum AV Geluid en licht tegen de beste prijs, service inbegrepen. Geluid en licht is een beroep. Laat u daarom adviseren door mensen die deze job elke dag of nacht van de week uitvoeren. Kopen huren installeren? U zit op de juiste pagina!
Speakers los ONYX-rental.nl.
Niet alle speakers werken direct bij het huren: binnen deze categorie is er een onderscheid in actieve speakers en passieve speakers. De actieve speakers zijn direct te gebruiken, omdat deze speakers een ingebouwde versterker hebben. De passieve speakers moeten eerst worden aangesloten op een versterker om te kunnen bedienen.
Speakers huren in Amsterdam?
Special effects huren. Bij AmsterdamLichtGeluid huur je voor elke gelegenheid professionele speakers boxen. Of je nou mooie kleine speakers voor een presentatie nodig hebt of grote speakers voor een feest of festival, AmsterdamLichtGeluid heeft voor elk evenement geschikte apparatuur. Daarnaast hebben we altijd een ruime collectie aan onder andere actieve en passieve speakers, DJ monitoren, vloermonitoren en losse speakersets op voorraad.
geluidsinstallatie huren in omgeving Antwerpen/Gent.
Geluidsinstallatie huren Netstar Audiovisueel.
LCD scherm huren. LED scherm huren. iPad bevestigingsbeugel huren. Home Geluidsinstallatie huren. Topgeluid van Netstar AV. Wij doen de installatie. Regelmatig onderhouden en getest. Genoeg keuze: van versterkers tot en met speakers. Geluidsinstallatie tot 250 personen. Geluidsinstallatie tot 150 personen.
Dekasound.
Welkom bij Dekasound. Dekasound is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht, geluid en videomateriaal. Een tweede luik zijn onze specials, denk maar aan ledwalls, ledvloeren, luchters, ventilatoren, firejets, unieke klassevolle ontwerpen, kassa-units en allerhande decoratieve materialen.
Geluidsinstallatie huren verhuur geluid en licht Belgium Feestmateriaal huren Party Materiaal huren goedkoop feestmateriaal huren Installatie feest huren Antwerpen Mortsel durent.
Wij leveren gratis in klein Antwerpen en tegen vergoeding in regio Antwerpen. Wij zorgen steeds voor een professionele opbouw en afbraak, zonder zorgen! SMALL PARTY SET. 50 60 party people. Mixer BEHRINGER DDM400. Speakers 2 x 12 inch. LED-bar Ayra ComPar set.
Geluidsinstallatie verhuur, dj installatie huren muziekinstallatie.
We beschikken over veschillende geluidssets, zo is iedere set wel geschikt voor een ander doel. Neem vrijblijvend contact met ons op om de juiste set te huren. Dit kan gaan voor de kleinere tuinfeesten tot de grote festivals, alles kan.

Contacteer ons