Op zoek naar opleiding licht en geluid?

opleiding licht en geluid
 
AV school cursussen.
Met een lesgever die heel duidelijk gepassioneerd is door zijn vak en het graag goed en duidelijk kan overbrengen. Elektronica: onderhoud herstelling. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang deze in je mailbox. LGO Licht Geluid Opleidingen. Copyright @ 2014 AV school.
Light Sound voltijdse dagopleiding Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Ben je minimum 18 jaar of je wordt 18 in het jaar dat de cursus van start gaat en je wilt met een technische opleiding je toekomst opbouwen in de podiumkunsten, dan is deze opleiding een must. Wat kent u na het volgen van deze opleiding? Na afloop kan je zelfstandig een normale tot middelgrote PA opstellen en bedienen. Je beheerst tevens de digitale opnametechnieken en je bent in staat de opgenomen recordings te bewerken. Je hebt de kennis van de verschillende materialen, de opbouw van installaties, licht en kleurentheorie. Verder leer je de programmatie van stuurtafels, ontwerpen van lichtplannen en structuren. Je bent minimum 18 jaar of wordt 18 in het jaar dat de cursus van start gaat. inschrijven download de fiche. deel dit bericht. Akoestiek en elektro-akoestiek. geluid en hoe wordt het gemeten.
Audiovisuele en podiumtechnieken SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Home Audiovisuele en podiumtechnieken. Audiovisuele en podiumtechnieken. Wil je een vakbekwaam technicus worden die goochelt met licht en geluid? Maak kennis met ons uniek opleidingsaanbod in de sector en word expert in de materie.
Opleiding Podium en Evenemententechniek live audio en lichttechniek.
De prijs van onze opleiding is 8.250, incl. Het is ook mogelijk de opleiding podium en evenemententechniek in deeltijd te volgen. Je volgt dan alleen licht podiumtechniek of geluid podiumtechniek., De deeltijd variant kost 5.000, incl. 21 % BTW of 4.13225, excl.
Geluidstechnicus VDAB.
Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Sector marketing, communicatie en media. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700.
geluidstechnicus.
Schachtplein 1 Heusden-Zolder. beroepsopleidingen voor werkzoekenden. opleiding: assistent in de licht en geluidstechnieken. Bootstraat 9 Hasselt. opleidingen bij derden. opleidingen voor werkzoekenden. onderhoud en logistiek. stages en werkplekleren. een HolonCom website. sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap.
Podiumtechnicus CVO TNA Antwerpen.
Aanvullende Algemene Vorming. Terug naar de opleiding. Aanvullende algemene vorming. Hulpmecanicien personen en lichte bedrijfswagens. Residentieel elektrotechnisch installateur. technische projecten ontwerpen en uitvoeren.; alles van podiumtechniek: theatermechanica, decor, licht, geluid en speciale effecten.; op je eigen tempo tijdens jouw individuele traject of je kiest voor het modeltraject.
Welkom Licht Geluid Opleidingen.
Licht Geluid Opleidingen. een begrip in de sector. In de kijker. Voor opleidingen in licht en geluidstechnieken bent u op de juiste site terechtgekomen! Onze opleidingen Lichttechnicus" en Geluidstechnicus" lopen het hele schooljaar door. Door het unieke, individuele leersysteem kan er gedurende het hele jaar door ingeschreven en gestart worden met de cursussen.
Geluidstechnicus SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wie de opleiding met succes afrondt, ontvangt het getuigschrift Geluidstechnicus, erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en het Agentschap voor ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen. Wie naast de beroepsvakken ook nog de cursus Ondernemen met goed gevolg doorloopt, ontvangt een diploma in plaats van een getuigschrift. Meer informatie en online inschrijven kan via de website van Licht Geluid Opleidingen: www.lgo.be.

Contacteer ons