Op zoek naar opleiding licht en geluid?

opleiding licht en geluid
 
muziekodroom.be Nieuws VDAB-Opleiding Geluids en lichttechnieken start weer!
Want het is geen eenvoudige opleiding of job: je moet beschikken over communicatieve aspecten, je moet iets kennen van elektriciteit, geluid, fysica, maar ook structureel kunnen werken en van de nieuwste technologiëen op de hoogte zijn. De VDAB-opleiding Assisten" in Licht en geluidstechnieken" start eind november, en is bedoeld voor langdurig werkzoekenden.
Geluidstechnicus VDAB.
Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Sector marketing, communicatie en media. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700.
Audiovisuele en podiumtechnieken SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Home Audiovisuele en podiumtechnieken. Audiovisuele en podiumtechnieken. Wil je een vakbekwaam technicus worden die goochelt met licht en geluid? Maak kennis met ons uniek opleidingsaanbod in de sector en word expert in de materie.
Opleiding Podium en Evenemententechniek live audio en lichttechniek.
Directeur IAB, docent geluid, Instituut voor Audio en Belichtingstechniek. Mark Tober is nog altijd werkzaam in het veld. Hij doet op dit moment het licht voor Douwe Bob en is auteur van het boek lichttechniek, de basis. Auteur Lichttechniek de basis, Docent lichttechniek IAB. De opleiding duurt 1 schooljaar.
Opleiding Light Sound voltijdse dagopleiding Elektriciteit en airco opleidingen Syntra West.
Deze opleiding kan in aanmerking komen voor opleidingscheques. Tags: licht, podium, programmeren, armatuur, lichttechnicus, technicus, kleur, stage, engineering, theater, kunsten, apparatuur, dimmers, led, lichtbruggen, splitters, stuurtafels, geluid, klank, audio, light, sound, stage, mengpaneel, microfoon, opname, opstelling. Je bent op zoek naar een opleiding waarbij het verwerven van zowel kennis als praktijkervaring centraal staat? Je hebt interesse voor podiumkunsten, muziek, theater. en je bent lichamelijk geschikt voor veelvuldige manipulatie van zware apparatuur.
geluidstechnicus.
Schachtplein 1 Heusden-Zolder. beroepsopleidingen voor werkzoekenden. opleiding: assistent in de licht en geluidstechnieken. Bootstraat 9 Hasselt. opleidingen bij derden. opleidingen voor werkzoekenden. onderhoud en logistiek. stages en werkplekleren. een HolonCom website. sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap.
Podiumtechnicus CVO TNA Antwerpen.
Aanvullende Algemene Vorming. Terug naar de opleiding. Aanvullende algemene vorming. Residentieel elektrotechnisch installateur. Hulpmecanicien personen en lichte bedrijfswagens. Mecanicien personen en lichte bedrijfswagens. technische projecten ontwerpen en uitvoeren.; alles van podiumtechniek: theatermechanica, decor, licht, geluid en speciale effecten.; op je eigen tempo tijdens jouw individuele traject of je kiest voor het modeltraject.
Welkom Licht Geluid Opleidingen.
Licht Geluid Opleidingen. een begrip in de sector. In de kijker. Voor opleidingen in licht en geluidstechnieken bent u op de juiste site terechtgekomen! Onze opleidingen Lichttechnicus" en Geluidstechnicus" lopen het hele schooljaar door. Door het unieke, individuele leersysteem kan er gedurende het hele jaar door ingeschreven en gestart worden met de cursussen.
Geluidstechnicus SYNTRA Midden-Vlaanderen.
SYNTRA organiseert deze opleiding in samenwerking met Licht Geluid Opleidingen en richt zich tot alle geïnteresseerden die zich in dit boeiend vakgebied willen vastbijten. Ook technici die al enige ervaring hebben opgedaan, maar zich toch verder wil bekwamen behoren tot de doelgroep.

Contacteer ons