Resultaten voor opleiding licht en geluid

opleiding licht en geluid
 
muziek verhuur DJ materiaal opleiding licht en geluid.
Opleiding Podium en Evenemententechniek live audio en lichttechniek. De prijs van onze opleiding is 8.250, incl. Het is ook mogelijk de opleiding podium en evenemententechniek in deeltijd te volgen. Je volgt dan alleen licht podiumtechniek of geluid podiumtechniek, De deeltijd variant kost 5.000, incl.
Geluidstechnicus opleiding mbo.
Zo leer je om je in de praktijk te specialiseren. De opleiding Geluidstechnicus heeft geen andere afstudeerrichtingen, want Geluid is een specialisatie binnen het kwalificatiedossier Podium en evenemententechniek. Licht, beeld en rigging spelen dan ook een rol in de opleiding en deze vakken volg je samen met studenten van de opleidingen Podium en evenemententechnicus.
ROC Tilburg Zoek een opleiding.
Deze opleiding is een belangrijke basis voor mijn toekomst. Dustin van Gulik, student Manager retail aan de School voor Commerciële Dienstverlening. Lees het verhaal van Dustin van Gulik. Ik wil eenzaamheid voorkomen." Macy Rollé, student Sociaal Werker aan de School voor Welzijn. Lees het verhaal van Macy Rollé. Ik kan problemen voor klanten oplossen. Jordi de Hond, student Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties aan de School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering. Lees het verhaal van Jordi de Hond. De opleidingen worden opgehaald. ik wil iets in de richting. Artiest Theater of Zang. Financieel Administratieve Beroepen. Hout en Meubel. Juridisch Administratieve Beroepen. Licht, geluid of beeldtechniek.
Lichttechnicus SYNTRA Midden-Vlaanderen.
In samenwerking met vakspecialisten van Licht Geluid Opleidingen LGO organiseert SYNTRA Midden-Vlaanderen deze opleiding in een professioneel uitgeruste klank en lichtstudio met computerlab op de campus Sint-Niklaas. Zowel wie zijn eerste stappen wil zetten in de wereld van de belichting, als wie al ervaring heeft, maar zich toch nog verder wil verdiepen, zit er op zijn plaats.
ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Mbo voor havisten. Aanmelden doe je zo. Welke opleiding past bij jou? Over studeren in de regio Haaglanden. Wat kun je na het mbo. Van mbo naar hbo. Kans op werk. Studenten in bedrijf. Conference en events. Hotel ROC Mondriaan.
Veeleer praktijkgericht www.werkmetmensen.be.
Als podiumtechnicus weet je alles van licht, geluid en podiumtechniek. Je werk speelt zich af achter de schermen en samen met de regisseur zorg je ervoor dat een voorstelling perfect verloopt. Je werkt mee aan de decors en bouwt de belichtings en geluidsapparatuur op.
Cursussen en opleidingen CVO De Verdieping.
Illustrator 1 Digitaal Illustreren Digitale illustraties uitwerken. Kruidenbereidingen 3 Grondstoffenleer en zelf recepten maken. Aanpassen en Herstellen ondertitel. Inventor en 3D-printen 1 ondertitel. Mac Starter ondertitel. Masterclass Flitsfotografie 1 Meester over het licht. Flexkoken voor Hobbykoks Vlees, Vis en Vegetarisch.
Maranta Licht Beeld en Geluid.
Maranta Licht-Beeld-Geluid is sinds 1995 hét bedrijf voor de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht, beeld en geluidsapparatuur. Kwaliteit, service, professionaliteit en flexibilteit staan bij ons voorop in de dagelijkse uitvoering van ons werk. Gecombineerd met een grote dosis liefde voor het vak levert ons dat al jaren tevreden klanten op.
Dashboard Mijn Rino.
Opleidingen Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten AHK.
Je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig lid van het creative team. Je bent een van de initiatiefnemers van het artistieke concept en vanaf het beginstadium verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele theaterbeeld: licht, geluid en decor. bachelor / voltijd. Docent beeldende kunst en vormgeving. Als kunstdocent ga je in een school of culturele instelling aan de slag om anderen te leren en te stimuleren zelf beelden te maken en hen kennis te laten maken met hedendaagse beeldculturen. bachelor / voltijd. De opleiding Docent dans is een breed georiënteerde vakopleiding, waarbij je naast de danstechnische ontwikkeling veel tijd steekt in het ontwikkelen van choreografische inzichten en kwaliteiten.
PODIUM EN EVENEMENTENTECHNICUS, Grafisch Lyceum Rotterdam.
JA, IK WIL INFORMATIE AANVRAGEN Bezoek website. Over deze opleiding. Licht, geluid en decor, daar draait het om in de niveau 3-opleiding Podium en evenemententechnicus. Hoe kun je met licht de sfeer op het podium bepalen? Hoe kun je artiesten, decorstukken of rekwisieten uitlichten met verschillende soorten spots?

Contacteer ons