Meer resultaten voor opleiding licht en geluid

opleiding licht en geluid
 
PIANOFABRIEK.
OPLEIDING GELUID EN LICHTTECHNIEK. opleiding is 20. partners en links. sectorbevraging en analyse. varia en algemene info. Werkzoekenden voorbereiden op een baan als assistent podiumtechnicus, licht geluidstechnicus is de voornaamste doelstelling. Momenteel organiseren we 2 opleidingsmodules: de opleiding assistent podiumtechnicus en een voortraject anderstaligen assistent podiumtechnicus.
16 assistenten Licht en geluidstechnieken ontvangen attest VDAB.
Op 16 mei ontvingen in Hasselt 16 studenten hun diploma Assistent in de licht en geluidstechnieken. De deelnemers van deze VDAB-opleiding zijn na een voltijdse dagopleiding van zes maanden volledig paraat om hun kennis en enthousiasme ter beschikking te stellen. De afgestudeerden werden dankzij een voltijdse dagopleiding, inclusief stages, klaargestoomd om een professionele ondersteuning te leveren aan festivals, P.A. en lichtfirmas, maar ook bij evenementen in concertzalen en culturele centra. Na het theoretisch voortraject volgden de studenten stage bij diverse organisaties en bedrijven, waardoor ze meteen de nodige praktische bagage meekregen. Meteen midden in de sector met Muziekodroom. De opleiding Assistent in de licht-en geluidstechnieken is een initiatief van de VDAB, in samenwerking met Muziekodroom.
Podiumtechnieken RITCS.
En je kan aan de slag in musea en kunstenhallen waar kennis van licht, video, geluid en nieuwe media steeds belangrijker wordt, productiehuizen, culturele centra, evementenbureaus en zelfs concertorganisatoren. Onze opleiding Podiumtechnieken is thans officieel een afstudeerrichting binnen onze Professioneel gerichte Bachelor-opleiding Audiovisuele Kunsten.
Podiumtechnieken RITCS.
En je kan aan de slag in musea en kunstenhallen waar kennis van licht, video, geluid en nieuwe media steeds belangrijker wordt, productiehuizen, culturele centra, evementenbureaus en zelfs concertorganisatoren. Onze opleiding Podiumtechnieken is thans officieel een afstudeerrichting binnen onze Professioneel gerichte Bachelor-opleiding Audiovisuele Kunsten.
Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl.
Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl. Vind jouw opleiding, cursus, training, job of stage op ROC.nl! Wij helpen studenten, stagiaires en werkzoekenden bij hun zoektocht naar de juiste studie, stageplek of werkgever. Stel je vraag! Vragen over opleidingen en scholen?
geluidstechnicus.
Schachtplein 1 Heusden-Zolder. beroepsopleidingen voor werkzoekenden. opleiding: assistent in de licht en geluidstechnieken. Bootstraat 9 Hasselt. opleidingen bij derden. opleidingen voor werkzoekenden. onderhoud en logistiek. stages en werkplekleren. een HolonCom website. sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap.
Podium evenemententechniek opleiding MBO Niveau 2.
Je zorgt dat de tribunes goed staan, dat het podium stevig genoeg is en dat alle technische apparatuur goed werkt. Ook bij het licht en geluid help je mee. Omdat je veel samen doet met andere medewerkers en licht en geluidstechnici moet je naast technisch zijn, ook goed kunnen communiceren en samenwerken. Tijdens de opleiding leer je hoe je apparatuur moet laden en lossen.
Ba Audiovisuele Kunsten Erasmushogeschool Brussel.
Binnen de professioneel gerichte opleiding Audiovisuele Kunsten heb je de keuze tussen Beeld, Geluid, Montage, Podiumtechnieken en Audiovisuele Assistentie. Niet uitsluitend het vakmanschap van de kunstenaar staat centraal, maar de visie, de persoonlijkheid van de kunstenaar, het individu in relatie met de omgeving is bepalend.
Instituut voor Audio en Belichtingstechniek IAB opleidingen.
IAB, al 24 jaar een brancheopleider met passie. Ben jij op zoek naar een kwalitatieve opleiding voor licht, geluid of podiumtechniek? Dan ben je hier op het goede adres. Wij geven praktische opleidingen aan iedereen die als technicus aan de slag wil bij bandjes, festivals, theaters en licht en geluidsverhuurbedrijven.
Ensorinstituut Techniek Licht en geluidstechnicus Podiumtechnieken.
Mensen die werkzaam zijn als licht en geluidstechnieker hebben meerdere doorgroeimogelijkheden. Je bouwt ruime ervaring op met podiumtechnici zodat je de technische aspecten van het productieproces leert organiseren. Na deze unieke opleiding in Oostende is het mogelijk om nog een Bachelor opleiding te volgen: Podiumtechnicus.
Opleiding Podium en Evenemententechniek: live audio en lichttechniek.
Directeur IAB, docent geluid, Instituut voor Audio en Belichtingstechniek. Na afloop van de opleiding podium en evenemententechniek ben je in staat zelfstandig te werken als technicus. Je kunt collegas aansturen en je bent verantwoordelijk voor het storingsvrij functioneren van licht en geluidsystemen.

Contacteer ons