Op zoek naar Verhuur geluid?

Verhuur geluid
 
PerfectSound Geluid en Licht voor feest, fuif en party huren. PerfectSound.
Licht voor 150-250 personen. Licht voor 250-400 personen. Geluid voor 0 25 Personen. Geluid voor 25-75 Personen. Geluid voor 75-150 Personen. Geluid voor 150-250 Personen. Geluid voor 250-400 Personen. Party Geluid en Verlichting Combinaties. Toespraak / presentatie / ceremonie sets.
Geluidsinstallatie lichtinstallatie huren.
Heeft u nog bijkomende vragen of opmerkingen, wenst u een offerte op maat, twijfel niet en contacteer ons. Onze belangrijkste doelstelling: KLANTENTEVREDENHEID PERFECTE SERVICE. Gsm: 32 0495/22 68 67. Thets-renting.be: verhuur geluid geluidsinstallatie huren dj apparatuur huren lichtinstallatie huren verhuur beursstanden.
Welkom bij Anoniem Sound Light.
Ook verhuur van losse apparatuur! Hebt u liever een set? Dan kan dit ook. Wij bieden DJ-sets en fuifsets aan, aangepast aan ieders budget. Let wel, als u voor een set kiest, is het nog altijd mogelijk om 1 of meerdere artikelen te verwisselen of weg te laten, andere combinaties naar uw keuze zijn dus mogelijk!
Jet Sound Light, Verkoop en verhuur DJ Materiaal.
Door onze jaren ervaring in de verhuur verkoop van geluid, licht en video, kunnen wij tegen een eerlijke prijs voor alle toepassingen een gepaste oplossing bieden. Onze materialen voor verhuur worden steeds UP TO DATE gehouden en aan de recentste technologie aangepast.
Verhuur en verkoop van professioneel licht en geluidsmateriaal.
Wij zijn reeds een 15-tal jaar geleden begonnen met licht en geluid als hobby. In de loop van de jaren is onze hobby stilaan uitgegroeid tot iets groters. Onze jarenlange ervaring heeft ons geen windeieren gelegd. De combinatie van een graduaatsopleiding elektronica en de werkervaring in de praktijk zorgt ervoor dat we zowel op theoretisch als op praktisch vlak sterk staan. Dikwijls worden wij gevraagd om in onderaanneming te werken, of laten wij mensen werken in onderaanneming. Verhuur, verkoop en herstellingen van klank lichtapparatuur zijn onlosmakend verbonden met de noodzaak van een degelijke kennis van elektriciteit.
Verhuur licht en geluid Dilbeek Halle Ninove Electric Light Sound Verhuur ELS.
Verhuur van één lamp tot volledige sets. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in het verhuur van licht en geluid die u ook kan depanneren of leveren binnen de 24u? Bel dan Electric Light Sound te Dilbeek nabij Halle en Ninove.
Verhuur AMUSE.
Steeds voorzien van de beste service en aan de scherpste prijzen. De afgebeelde prijzen gelden voor de huur van 1 dag en zijn excl BTW, bij afhaling aan ons magazijn. Huren voor meer dan 1 dag.: 2 dagen dagprijs x 15.,
Verhuur professionele licht en geluid apparatuur.
Verhuur licht en geluid. U heeft licht, geluid, dj-gear, podia of rigging materialen nodig voor uw evenement en u heeft zelf de kennis in huis? Ook dit is geen probleem bij West Sound Light! Wij verzorgen de verhuur van licht en geluid tot in de puntjes voor u.
Homepage www.dmxshop.be.
DMXShop jouw partner voor licht, geluid, videomateriaal. Wij leveren PA installaties, Podiums en Discobars aan de beste prijzen en dit zowel in verkoop als verhuur. Wij bieden ook graag het nodige technisch advies en begeleiding, waardoor uw evenement gegarandeerd goed verloopt.
JH Licht en Geluid verhuur van licht, geluid, beeld, truss en podium techniek.
Ons streven is om het maximale te presenteren binnen de mogelijkheden en grenzen van de opdrachtgevers. Vooraf duidelijkheid en zorgen voor de juiste ondersteuning. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Licht en geluid. Meerdaagse huur staffel.
Microfoons Geluid Verhuur Tx3 Klank-en Lichttechnieken.
Geleverd met microfoonklem en XLR kabel van 10m. Startpagina Bedrijfsinfo Nieuws Showroom Verkoop Verhuur Service Tips Tricks Onze merken Pers Contact. Copyright TX3 BVBA, De Gheeststraat 12 9300 Aalst 2017 Klank en Lichttechnieken, DJ shop, Pioneer Pro DJ Plus dealer, DJ gear en MIDI controllers.

Contacteer ons