Resultaten voor Discobar huren

Discobar huren
 
Discobar huren DJ huren Discobar verhuur.
Boek hier een zeer ervaren DJ voor uw trouwfeest. Een Allround DJ met 25 jaar ervaring, die met zijn capaciteiten uw trouwfeest onvergetelijk zal. Discobar huren Hier kan je een Professionele discobar huren voor alle feesten. Wij verhuren unieke discobars, licht geluid, met of zonder.
discobar set 3 JK Licht en geluid.
Wenst u een complete dj-set / discobar te huren? Dan bent u hier aan het juist adres! Deze discobar is ideaal voor feesten tot 200 personen. Indien u een bijhorende dj wenst, is dit al mogelijk vanaf 125 euro vooreen hele avond.
Discobar All Music Discobar DJ's' Verhuur licht geluidsinstallatie.
Maak een succes van uw feestje of evenement en huur een discobar met DJ. Discobar All Music werkt samen met verschillende DJ's. Discobar Zonder DJ. Huur nu een discobar zonder DJ en draai zelf de mooiste plaatjes op uw evenementen.
Geluidsinstallatie lichtinstallatie huren.
Heeft u nog bijkomende vragen of opmerkingen, wenst u een offerte op maat, twijfel niet en contacteer ons. Onze belangrijkste doelstelling: KLANTENTEVREDENHEID PERFECTE SERVICE. Gsm: 32 0495/22 68 67. Thets-renting.be: verhuur geluid geluidsinstallatie huren dj apparatuur huren lichtinstallatie huren verhuur beursstanden.
Discobar Adventure.
In Halle gelokaliseerde Discobar Renting specialist. Verhuur van discobar materiaal gelegen te 1500 Halle. Wij verzorgen eveneens de muzikale sfeer op uw evenementen. Een professionele aanpak gesteund op meer dan 15 jaar ervaring. Discobar Adventure maakt van uw feest of evenement een succes.
discobar huren in Antwerpen/Oost-West Vlaanderen.
Verkoop Verhuur DJ materiaal Brasschaat Antwerpen B-Care Comm.V.
Bij DJ Ditzz kan u een uitgebreide studie aanvragen van het aan te schaffen materiaal en een prijsofferte van uit te voeren werken. Daaronder valt ook het huren of kopen van een DJ sets en materiaal. De discobar wordt bij u afgeleverd, geplaatst en afgehaald.
Discobar huren Muziek 2dehands.be.
Fiesta is een onderneming die al uw feesten verzorgt van klank, licht en muziek. De discobar is ook te huren met of zonder D.J. 25 november 2017 1918: Bredene. discobar huren in Antwerpen/Gent/Brugge. Wens je een discobar te huren in Antwerpen of Oost-vlaanderen?
verhuur-discobar-sets www.dmxshop.be.
Verhuur Discobar Sets. Een discbobar huren met of zonder DJ voor zowel kleine feestjes, fuiven als grote evenementen kan u steeds bij DMXRent.be terecht. Huur je een discobar met DJ dan selecteren wij een DJ op basis van het soort event Fuif, Personeelsfeest, Bedrijfsevent, Opendeurdag, Festival, enz.
discobar huren in oost-vlaanderen.
TYPE DISCOBAR TE HUUR. Een discobar huren is mogelijk aan 85, 110 of 140 euro/gebruik afhankelijk van type. In optie kan je ook de Pioneer CDJ 850 spelers en DJM 850 mengpaneel huren. Meerprijs is afhankelijk van het type discobar.
Dekasound.
Welkom bij Dekasound. Dekasound is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht, geluid en videomateriaal. Een tweede luik zijn onze specials, denk maar aan ledwalls, ledvloeren, luchters, ventilatoren, firejets, unieke klassevolle ontwerpen, kassa-units en allerhande decoratieve materialen.

Contacteer ons