Op zoek naar dj muziek?

dj muziek
 
Bekendste tv-hond lanceert dancesingle: Samson is a dj Muziek Showbizz HLN.
Deel 53 Tweet. Muziek Samson en Gert bestaan intussen 28 jaar, en dat moet gevierd worden: speciaal voor de allereerste fans van toen komt er een nieuwe verrassende en ietwat atypische single: Samson is a DJ. De clip zal vanavond opgenomen worden tijdens Throwback Thursday in het Sportpladijs.
Schooltv: Dream School Muziek dj.
Muziek en dans. In Dream School geeft DJ Laidback Luke een les over hoe je goed kunt draaien. Hij legt uit welke technieken een dj gebruikt en hoe je een goede remix maakt. Log in om je favorieten op te slaan.
WOS.nl: DJ-muziek uit het Westland gaat de wereld over.
I want it now werd door buitenlandse diskjockey's' omarmd en inmiddels mag de Wateringer een nieuwe plaat uitbrengen onder het platenlabel van Armin van Buuren, Armada Music. Ook de 17-jarige DJ Trobi gaat het voor de wind. Hij brengt sinds een jaar zijn muziek uit onder de vleugels van de grootste platenmaatschappij in het wereldje, Spinnin Records.
Schooltv: Méér Muziek in de Klas DJ.
DJ betekent diskjockey. Deze naam stamt uit de tijd van de grammofoonplaat. Een DJ was toen iemand die in discotheken of op feestjes de plaatjes uitkoos en draaide. Later gingen DJs ook platen remixen. Remixen is het bewerken van bestaande muziek.
Een dj-setje spelen met de laptop Clickx. Een dj-setje spelen met de laptop Clickx.
Zeker als je elektronische muziek draait, kan je nummers nog vlotter in elkaar doen overvloeien door hun aantal basbeats per minuut op elkaar af te stemmen. Stel: je hebt een plaat op het linkerdek lopen, en er ligt er eentje klaar aan de rechterkant.
Beginnende DJ Muziek.
View Forum Posts. Waar bijna elke dj zijn muziek tegenwoordig op zoekt is www.beatport.com dan heb ik het wel over moderne elektronische muziek. Als je trouwfeesten wilt doen of dergelijke, ik ben niet echt thuis in oudere muziek, en carnavalmuziek enzo.
DJCrew Dj materiaal huren? DJ Crew zorgt muziek én materiaal!
En hoe zit het met SABAM? DJ Crew dj Ronny Vandermosten is een professionele dj en in het bezit van een officiële dj licentie. Die licentie dekt zowel de auteursrechten als de productierechten die van toepassing zijn op de gedraaide muziek.
Waar halen DJs hun muziek vandaan? ToneControl.nl.
Binnen DJ software zoals Algoriddims Djay, Rekordbox DJ en Serato DJ is het mogelijk om muziek te streamen naar je digitale DJ decks. Algoriddim Djay beschikt over een Spotify Premium integratie; dit is dan ook de perfecte oplossing als je thuis tracks wil draaien en je altijd over een internetverbinding beschikt.
Beginnen als dj Poppunt.
Wie doet wat? Beginnen als dj. Tips voor jouw steile klim naar het sterrendom. Heb je iets met muziek en wil je dat graag delen met de wereld? Ga je voor een killer selectie of eerder voor de perfecte mix?
Waar halen de DJ's' hun muziek vandaan? Waar begin je met je muziek collectie?
Geschreven door Richard, leraar Ableton en Maschine bij DJ School Utrecht. Hoe komt een DJ aan muziek? Misschien een voor de hand liggende vraag voor sommigen, maar erg lastig voor mensen die niet zo thuis zijn in het DJ wereldje.
Hoe word je een hippe producer en superstar dj? muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
d m Voordelen. Cult Muziek, film, tv, expo. Zine Interview, foto, lifestyle. DM Voor abonnees. Hoe word je een hippe producer en superstar dj? Zeven zaken die we opstaken op Play Produce. 21-11-16, 09.53u Gunter Van Assche. 6 Ann-Katrien Van De Velde.

Contacteer ons